AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

OSMANİYE - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "15 Haziran'a kadar öyle inanıyorum ki hem milletvekillerimiz hem il başkanlarımız hem partimizin seçilmiş belediye başkanlarını kapsayan geniş istişareler yapılıp bitirilecek ve önümüzdeki yol haritası hep birlikte belirlenecek." dedi.

Yılmaz, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni değerlendirdi.

Seçimde, milletin sandıkta AK Parti ile ilgili bir değerlendirmede bulunduğunu belirten Yılmaz, "Her sandık, her seçim sonucunun ifade ettiği bir anlam vardır. Siyasetçiye, siyasetin talihlilerine, adaylarına veya siyasetin belirleyicisi olan siyasi partilere söylediği bir söylem vardır. Bu söylem itibarıyla, milletimizin bize ne söylediğini, kurullarımız, yetkili kurullarımız, genel merkez yetkili kurullarımız ve il teşkilatlarımız, sandık sonuçlarını değerlendiriyorlar." diye konuştu.

AK Parti'nin milletin kurduğu bir parti olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz milletin doğrultusundayız. Millet hangi hedefleri, hangi doğrultuyu, hangi işleri yapmamızı istiyorsa, hangi kararları almamızı gerektiriyor ve ifade ediyorsa, biz milletimizin doğrultusunda hareket eden, milletimizin talep ettiği şeyleri yerine getirmeyi siyasetimizin temel felsefesi haline getirmiş bir siyasi hareketiz. Burada da milletimiz bize bazı şeyler söyledi. Bu söyleneni tahlil eden, inceleyen yetkili kurullarımız, bunun gereğini hazırlıyorlar, yapıyorlar, yaptılar."

Yılmaz, "15 Haziran'a kadar öyle inanıyorum ki hem milletvekillerimiz hem il başkanlarımız hem partimizin seçilmiş belediye başkanlarını kapsayan geniş istişareler yapılıp bitirilecek ve önümüzdeki yol haritası hep birlikte belirlenecek." ifadesini kullandı.



Politika 3.05.2024 20:50:37 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, depremzede annelerle buluştu

3

Bakan yardımcıları Karaloğlu ve Serim, Katar Devlet Bakanı Al Khater ile Mersin'de görüştü

4

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

5

CHP İl Başkanı Tanburoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu:

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

8

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

9

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

10

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti: