Rıza Tekerek KİMDİR?

Rıza Tekerek KİMDİR?

1981 yılında Osmaniye’ de doğdum. İlk orta ve lise öğrenimimi Osmaniye’de tamamladım. 

Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında mezun oldum. Stajyerliğimi Osmaniye’de tamamladım ve 14 yıldır Avukatlık mesleğini Osmaniye’de icra etmekteyim. Osmaniye Belediyesine 26 yıl hizmet etmiş, sendika ve Baş Temsilcilik-İtfaiye Müdürlüğü-Emlak Servisi ve bir çok birimde görev yapmış işçi bir babanın, Merhum Süleyman Tekerek ve 20 yılı devlet memurluğu, 25 yılı da özel sektörde çalışmış memur bir annenin, Fildane Tekerek’in dört evladından ilk çocuğuyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 

Mesleğim dışında ; Osmaniye Sevdalılar Derneği, Osmaniye Barosu - Doğal ve Kültürel Varlıkların korunması ve bir çok komisyonunda, yeni Osmaniye Depremzedeleri Derneği kuruluş ve çalışmalarında, Osmaniye' nin temel sorunları ve çözümleri konusundaki hukuki mücadelelerinde, gençlik ve spor çalışmalarında, siyasi örgütlenmeler, düşünce kuruluşları, bir çok siyasi parti örgütlenmelerinde, danışmanlıklarında ve çalışmalarında bulundum. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlarımız ve yöneticilerimizle, Merkez İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimizle, 1989 yılından bu yana bütün seçimlerde partimiz ardına gösterilen Milletvekili-Belediye Başkanı-Belediye ve İl Genel meclis üyesi ve diğer ilçe başkanlarımızla 33 yıldır bütün seçimlerde bizzat ailemle birlikte görev aldım. Cumhuriyet Halk Partisi kültürü ile yetiştim. Osmaniye kültürü ile yetiştim. Mustafa Kemal Atatürk'ü rehber edindim. 



Kimdir? 5.04.2023 19:39:00 0
Anahtar Kelimeler: Tekerek KİMDİR?

İlginizi Çekebilir

1

Feramuz Durmuşoğlu KİMDİR?

2

Ahmet Ersagun Yücel KİMDİR?

3

Ahmet Şekip Ersoy KİMDİR?

4

Mukaddes Kılınç KİMDİR?

5

Mehmet Tamer Taşdelen KİMDİR?

6

Mehmet Demir KİMDİR?

7

Bahri Çolpan KİMDİR?

8

Turgut Özal KİMDİR?

9

Sakıp Sabancı KİMDİR?

10

Durdu Mehmet Kastal KİMDİR?