Bahri Çolpan


Çok Şey mi İstiyoruz?

Hepinizin iyi bir hafta sonu tatili geçirmesini diliyor. Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.


Merhaba çok değerli okurlar,

Hepinizin iyi bir hafta sonu tatili geçirmesini diliyor. Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Hemen her gün nasıl bir başkan istediğimizi yazıyor ve özelliklerinden bahsediyorum. Bugün biraz düşündüm çok şey mi istiyorum diye. Asla çok şey istediğimi düşünmüyorum. 27 yıldan bu yana vilayet olan ve bir türlü kalkınıp gelişemeyen Osmaniye’nin yeni seçilecek başkanla şaha kalkmasını istiyorum.

Yıllardır ihmal edilmiş ve hiçte ses çıkarmamış benim Osmaniyelimin Belediye hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanması hakkı değil mi? Sadece bir yola yama yapılmasına bile sevinen bu halk gerçekten her türlü hizmeti hak etmiyor mu? 

Siyaseten bu kadar güçlü olan Osmaniye, bir hava limanı, 30 bin kişilik stadyum, fuar alanı, alt geçitler, Zorkun Yaylası’na teleferik ve 5 yıldızlı 2-3 otel yapılıp özellikle futbol kulüplerine hizmet verecek yerler yapılması, Karaçay vadisinin turizme kazandırılarak Alanya DİM çayında bulunan tesisler gibi yerler açılması, geniş ve temiz caddelerde benim halkımın gezme hakkı yok mu? 

Hepsine layık benim Osmaniyelim. İşte bize böyle bir Belediye başkanı lazım. Sandık başına gittiğinizde oyunuzu vermeden önce çok iyi düşünün. Benim yazdığım vizyona uygun adaya oy verebilirsiniz.

Unutmayalım Osmaniye için bu seçim çok önemli. Ya iyi bir başkan seçip 4 büyük şehrin arasında sıkışan  Osmaniye’mizin ayağa kalkmasını sağlayacağız, ya da olduğumuz yerde saymaya devam edeceğiz. Şunu iyi bilin. Vizyon sahibi ve çalışacak bir başkan bir kentin kaderini çok rahat değiştirir.

Bu kadar çırpınmamızın nedeni Osmaniye’yi emin ellere teslim etmek içindir. Belediye başkanlığı makamda oturup süre doldurma yeri değildir. Sana oy veren insanlara hizmet edip onların rızasını alma yeridir.

31 Mart mahalli idareler seçiminde tüm Belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Hak eden ve hizmet edecek olan kazansın.

  • Cumartesi 28.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazar 34.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı