5 yıllık idrar kaçırma sorununa yarım saatte çözüm buldu!

5 yıllık idrar kaçırma sorununa yarım saatte çözüm buldu!

5 yıllık idrar kaçırma sorununa yarım saatte çözüm buldu!

Denizli’de yaşayan 49 yaşındaki hasta, yaklaşık 5 yıldır yaşadığı idrar kaçırma probleminden, Özel Egekent Hastanesi’nde yapılan ve yaklaşık yarım saat süren başarılı operasyonla kurtuldu. Özellikle öksürürken ve hapşırırken problem yaşadığını belirten hasta, “Artık böyle sorunlarım kalmadı. Doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Denizli’de yaşayan Kadriye Bağ (49), yaklaşık 5 yıldır idrar kaçırma problemi yaşıyordu. Öksürürken ve hapşırırken zorlandığı şikayetiyle tavsiye üzerine Özel Egekent Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Arif Saylan’a başvurdu. Burada yapılan tahlil ve tetkikler sonrası Bağ’ın ameliyat olmasına karar verildi. Yaklaşık yarım saat süren TOT operasyonu sonrası aynı gün ayağa kalkan ve taburcu edilen hasta, doktora ve ekibine teşekkürlerini sundu.

Gerçekleştirilen operasyonun ardından sağlığına kavuşan Kadriye Bağ, “Doktorumuza tavsiye üzerine geldim. Kendisi bana cerrahi operasyon önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama şimdi çok mutluyum. Yaşadığım şikayetler kalmadı ve inşallah daha da düzelecek. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“Hastalar günlük yaşantısına hemen dönebilir”
İdrar kaçırmanın kadınlarda, erkeklere oranla daha sık görüldüğünü ve sosyal yaşantıda ciddi problemler oluşturduğunu belirten Op. Dr. Arif Saylan, “Hastamızın yaşadığı probleme yönelik cerrahi operasyon olmasını önerdik. TOT (Trans Obturatuar Tape) operasyonu; öksürük, hapşırma, hareketle ve eforla olan idrar kaçırmalarında çok yüksek başarı oranına sahip, alttan yapılan, çok az dikişi olan ve hastaların hemen günlük hayatlarına dönebildikleri bir operasyondur” şeklinde ifadelerde bulundu.


Güncel 20.04.2021 15:46:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi