ULAŞLILAR OSMANIYE’DE BULUŞTU

  ULAŞLILAR OSMANIYE’DE BULUŞTU

 

Doğu Akdeniz’de Amanos ve Toroslarda geniş bir coğrafyaya yayılan ve akrabalık ilişkilerini sürekli canlı tutan merkezi Osmaniye’de bulunan Ulaşlılar Topluluğu Yardımlaşma Derneği geleneksel buluşmalarını gerçekleştirdi.

 

Her yıl ‘Göç Ateşi’ şenlikleri yapan okçuluk, Güreş, Futbol, spor etkinlikleri düzenleyen Ulaşlılar Hısım Akraba yardımlaşması adı altında Osmaniye’nin Dereli köyü Orman işletmesi odun deposu tesislerinde yemekli toplantıda bir araya geldiler.

 

Hısım akraba toplantısı Ulaşlılar Derneği Başkanı Baki Teke’nin ev sahipliğinde yapıldı. Yönetim kurulu üyesi İdriz Fizan, Osmaniye Orman İşletme Müdürü Samet Doğar, Osmaniye Türk Ocağı Başkanı Mehmet Çetinkaya, Bilal Ulaşlı, Bekir Toksoy, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, İslahiye, Nurdağı, Kırıkhan, Erzin, İskenderun, Payas, Dörtyol, Kuzuculu ve Osmaniye merkezide yaşayan Ulaşlılar aileleri birlikte samimi ortamda buluştular.

 

Ulaşlılar hep birlikte yemekli etkinliğinde, kültürel konuşmalar, yöresel türküler ve şiirler okudu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin kuzeyine terörle mücadele için  ‘barış pınarı Harekatında görev alan kahraman Mehmetçik’e dua ettiler, selam gönderdiler.

Haber:Adil Coşkuner/Erzin (Hatay)



Osmaniye 23.10.2019 16:41:00 0
Anahtar Kelimeler: ULAŞLILAR OSMANIYE’ BULUŞTU

İlginizi Çekebilir

1

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

2

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

3

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

4

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

5

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

6

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

7

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

8

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

9

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

10

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç