A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Antalya kampı başladı

A Milli Kadın Futbol Takımı

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın Antalya kampı başladı

ANTALYA (AA) - A Milli Kadin Futbol Takimi'nin Antalya'daki hazirlik kampi basladi.

Aday kadroya davet edilen oyuncular ile teknik heyet, kamp için Manavgat ilçesindeki bir otele yerlesti. Milli takim, kamptaki ilk antrenmanini teknik direktör Necla Güngör Kiragasi yönetiminde otelin sahasinda gerçeklestirdi.

Kiragasi, idman öncesi AA muhabirine, 2022 Kadinlar Avrupa Futbol Sampiyonasi Elemeleri A Grup'ta 18 Eylül'de deplasmanda Slovenya ile oynadiklari maçtan sonraki ilk kamplarini Antalya'da gerçeklestirdiklerini söyledi.

Oyunculari, gruptaki Kosova ve Rusya maçlarina hazirlamayi amaçladiklarini belirten Kiragasi, "Buradaki maçta Kosova ile en iyi sekilde mücadele edip ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Rusya ise grupta ikinci. Çok güçlü bir rakip. Kadin futbol adina çok ciddi bir yapilanmaya gittiler. Güçlü bir rakiple oynayacagiz ama asla mücadeleden pes etmeden, kendi ülkesini iyi tanitan kizlarimizla beraber oradan da iyi bir sonuç almayi hedefliyoruz." diye konustu.

Aralik ayindan itibaren kadin futbolunda çok ciddi degisikler oldugunu ve kadin milli takimlarinda tüm teknik ekibin kadinlardan olusturuldugunu vurgulayan Kiragasi, bugüne kadar 80 oyuncuyu degerlendirdiklerin, her kampta farkli yüzleri adapte etmeye çalistiklarini bildirdi.

Kiragasi, asil hedeflerinin Avrupa Sampiyonasi'ndan ziyade, çok genç ve tecrübeli oyunculari bir araya getirip, iyi bir kadroyla dünya kupasinda Türkiye'nin adini duyurmak istediklerini anlatti.

Bunun içinde çok ciddi bir çalisma içinde olduklarini anlatan Kiragasi, "Milli forma üzerimizde oldugu sürece ülkemizi en iyi sekilde temsil etmek adina çalismalarimiza devam ediyoruz." dedi.


- Aday kadro


A Milli Kadin Futbol Takimi'nin aday kadrosunda su oyuncular yer aliyor:

Selda Akgöz (Atasehir Belediyespor), Fatma Sahin (Besiktas), Ezgi Çaglar (ALG Spor), Didem Karagenç (Besiktas), Fatos Yildirim (Atasehir Belediyespor), Esra Erol (Besiktas), Yasam Göksu (Konak Belediyespor), Gülbin Hiz (ALG Spor), Cansu Nur Kaya (Pendik Çamlikspor), Berna Yeniçeri (Konak Belediyespor), Emine Ecem Esen (ALG Spor), Ebru Topçu (ALG Spor), Jessica Çarmikli (Besiktas), Ece Tekmen (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Elif Keskin (Besiktas), Gizem Gönültas (Besiktas), Berivan Içen (Besiktas), Ece Türkoglu (Old Dominion University), Ilayda Civelek (Atasehir BelediyeSpor), Arzu Karabulut (Besiktas), Derya Arhan (ALG Spor), Sevgi Çinar (Besiktas), Irem Eren (Karadeniz Eregli Belediyespor), Yagmur Uraz (Besiktas), Birgül Sadikoglu (Konak Belediyespor), Melike Öztürk (Atasehir Belediyespor).

Antalya kampi, 22 Ekim'de sona erecek.



Bölgeden 12.10.2020 07:59:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

2

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

4

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

5

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

6

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

7

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

8

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor

9

Rektör Bakan'dan 23 Nisan Mesajı

10

Adana'da uçuruma yuvarlanıp yanan minibüsteki 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı