Adanaspor, 9 günde yapacağı 3 maça yoğunlaştı

Adanaspor, 9 günde yapacağı 3 maça yoğunlaştı

Adanaspor, 9 günde yapacağı 3 maça yoğunlaştı

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig'in ilk 4 haftasini 1 galibiyet ve 3 beraberlikle geçiren Adanaspor'da teknik direktör Yunus Murat Ceylan, 9 günde 3 maç yapacaklari sürecin kendileri için önemli oldugunu söyledi.

Sezona basarili bir savunma performansiyla baslayip, ilk 4 karsilasmasinda gol yemeyen namaglup Adanaspor, 9 günlük periyotta Altinordu, Giresunspor ve Tuzlaspor maçlarina çikacak.

AA muhabirine açiklamada bulunan teknik direktör Yunus Murat Ceylan, genç bir takim olduklarini ve milli maç arasinda eksiklerini gidermek için çalismalar yaptiklarini aktardi.

Ceylan, önlerinde önemli 3 maç oldugunu belirterek, "En önemli maç, ilk maç. Ilk maçtan alabilecegimiz en iyi skoru almak istiyoruz. Altinordu maçiyla iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Dokuz günde oynayacagimiz 3 maçta kazanacagimiz puanlarin, önümüzdeki haftalar için hem hedef belirleme hem de güven açisindan önemli oldugunu düsünüyoruz." diye konustu.


- "Dersimize iyi çalisiyoruz"


Ligde her maçin zor oldugunu dile getiren Ceylan, sunlari kaydetti:

"Oyuncularimiz geçen hafta beklentilerimizi hemen hemen karsiladilar. Dersimize iyi çalisiyoruz. Oyuncularimiza bir reçete yazacagiz ve onu uygulamaya çalisacagiz. Uygulayacaklarini da düsünüyorum. Puan hesabi hiç yapmadim. Ben her maça final, ilk oynayacagim maça en önemli karsilasmam olarak bakiyorum. Alacagimiz skorlar bize bir hedef çizecektir. Benim için önemli olan süreci dogru götürmek. Sonuç zaten ardindan gelir. Hata yapmazsak, alinacak puanlar yolumuzu çizecek."




Bölgeden 16.10.2020 12:26:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi