Adanaspor derbide galibiyete odaklandı

Adanaspor derbide galibiyete odaklandı

Adanaspor derbide galibiyete odaklandı

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan, TFF 1. Lig'in 4. haftasinda pazar günü Adana Demirspor ile yapacaklari derbi maçi kazanmak istediklerini söyledi.

Ceylan, maçin hazirliklarini sürdürdükleri Osman Yeresen Tesisleri'nde AA muhabirine yaptigi açiklamada, geçen hafta golsüz berabere kaldiklari Ankara Keçiörengücü maçina, takimla 3 antrenman yaparak çikabildiklerini belirtti.

Adana Demirspor maçinin hazirliklarini sürdürdüklerini belirten Ceylan, söyle konustu:

"Oyuncularin isteginden, hirsindan, antrenman performansindan memnunum. Iyi yaptigimiz isler var, eksik oldugumuz taraflar var. Iyi yaptiklarimizin süresini arttiracagiz, onlarda israr edecegiz. Hatali oldugumuz ve eksik yaptigimiz seyler üzerinde çalisacagiz, onlari düzeltecegiz. Hatayi ne kadar aza indirip dogrulari ne kadar arttirirsak ivmemiz de yukari dogru gidecektir. Ben süreç adamiyim. Dogru çalisip, hazirlanip, motive olursak gerisi Allah'in takdiri. Adana Demirspor maçini kazanmak için her seyi yapacagiz. Oyuncularima güveniyorum. Daha önce futbolcu olarak yasadigim bir deneyim. Simdi teknik adam olarak yasayacagim."


- "Rakibi dogru analiz edecegiz"


Karsilasmanin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle seyircisiz oynanacagini, bunun "Türk futbolu adina bir kayip" oldugunu ifade eden Ceylan, "Çünkü çok güzel bir atmosfer olacakti. Oyuncularimin bu hazzi yasamasini isterdim. Derbinin havasi baskadir. Nihayetinde 3 puan alinir ama manevi bir hazzi vardir. Biz de o hazzi yasamak istiyoruz. O konuda elimizden geleni yapacagiz. Rakibi dogru analiz edecegiz." diye konustu.

Ceylan, bu sezon taraftarin begenecegi bir oyun anlayisiyla oynayacaklarini belirterek, "Tempolu, coskulu, hizli oynayan bir takim hayal ediyorum. Bunu da yapabilecegimize inaniyorum. Oyuncularim ögrenmeye çok açik. Ama zamana ve çalismaya ihtiyacimiz var. Zamanla istedigimizi sahaya yansitacagimizi düsünüyorum." ifadelerini kullandi.


- Eren Keles: "Kazanmak için sahaya çikacagiz"


Turuncu-beyazli takimin sol kanat oyuncusu Eren Keles de Adana derbisinin ciddiyetinin farkinda olduklarini dile getirdi.

Bu dogrultuda çalismalari sürdürdüklerini aktaran Eren, sunlari kaydetti:

"Iyi bir yoldayiz, takim arkadaslarim çok karakterli insanlar. Bu derbiyi bir kaç defa yasadim. Yeni gelen arkadaslara bunu anlatiyoruz. Armanin büyüklügünü onlar da biliyor. Kazanmak için sahaya çikacagiz. Insallah iyi bir derbi olur. Bence takim olarak iyi bir yoldayiz. Gol yemiyoruz, bu iyi bir sey ama ön tarafta biraz daha fazla üretmemiz lazim. Insallah bunu ilerleyen haftalarda yapariz."

Yeni oyuncularin da aralarina katilmasiyla iyi bir takim olduklarini vurgulayan Eren, "Iyi bir takima sahip olduk. Karakterli oyunculara sahibiz. Bu senenin Adanaspor adina çok daha iyi geçecegini düsünüyorum. Taraftarlar emin olabilir ki 90 dakika boyunca sahada savasan bir Adanaspor görecekler. Mücadeleyi asla birakmayacagiz. Ilerleyen haftalarda çok daha farkli bir Adanaspor izleyecekler." degerlendirmesinde bulundu.



Bölgeden 30.09.2020 12:39:44 0
Anahtar Kelimeler: adanaspor derbide galibiyete odaklandı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi