Adanaspor'da hedef 2'de 2 yapmak

Adanaspor

Adanaspor'da hedef 2'de 2 yapmak

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, kazandigi Istanbulspor maçinin ardindan Eskisehirspor karsilasmasinda da galip gelmek istiyor.

Geçen sezon bitime 3 hafta kala bir alt lige düsmesi kesinlesen ve 2019-2020 sezonu için küme düsmenin kaldirilmasinin ardindan TFF 1. Lig'de mücadele etmeye devam eden turuncu-beyazlilarda cuma günü karsilasacaklari Eskisehirspor maçi hazirliklari sürüyor.

Ligin ilk haftasinda Istanbulspor'u sahasinda 1-0 yenen Akdeniz ekibi, Eskisehir deplasmanindan 3 puanla dönerek geçen sezon yasadigi sikintilari unutturmak istiyor.

Adanaspor, geçen hafta Ankaraspor'a 1-0 maglup olan Eskisehirspor'u yenerek ligde 2'de 2 yapip puanini 6'ya yükseltmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Fatih Akyel, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Istanbulspor galibiyetiyle sezona basladiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Istanbulspor'un ligin iyi takimlarindan oldugunu ifade eden Akyel, "Sezona galibiyetle baslamak bizim için çok önemli. Zor bir takimla oynadik. Istanbulspor'un uzun zamandir bir arada oynayan oyunculari var. Iyi bir ekip, ligde herkesin çekindigi bir takim. Zor bir rakibi sahamizda yendik. Galibiyetle baslamak güzeldi. Güzel galibiyetimizi camiamiza armagan ediyoruz." diye konustu.


- "Adanaspor'un mücadeleci bir takim olmasi lazim"


Oyuncularinin Istanbulspor maçinda istediklerini sahaya yansittigina dikkati çeken Akyel, söyle konustu:

"Hepsine tesekkür ediyoruz. Iyi bir performans sergiledik. En önemli sey mücadeleydi. Bu yil Adanaspor'un mücadeleci bir takim olmasi lazim. Mücadele etmemiz gerektigini oyuncularimiza söyledim. Sag olsunlar sicak havaya ragmen ciddi anlamda bir performans gösterdiler. Iyi mücadele ettiler, istediklerimizi yerine getirdiler, mutluyuz."

Akyel, takima yeni katilan oyuncularin birbirini tanimaya, kaynasmaya çalistigini, bu arada da maç kazanmak istediklerini söyledi.


- "Kazanmak için oynayacagiz"


Cuma günü karsilasacaklari Eskisehirspor'un köklü bir camia oldugunu belirten Akyel, "Karsimizda mücadele eden genç bir ekip bulacagiz. Oyun bozan, hirsli oynayan bir ekip var. Deplasmandan en iyi sekilde dönecegiz. Gönlümüzden geçen galibiyetle gelmek ama alacagimiz her puan bizim için önemli. Biz kazanmak için oynayacagiz." ifadelerini kullandi.

Takima yeni oyuncularin da katilacagini dile getiren Akyel, ön bölgelere takviyede bulunacaklarini, forvet ve forvet arkasi gibi iyi bir oyuncu almayi düsündüklerini, kaleciyle ilgili bir sorunlarinin olmadigini sözlerine ekledi.







Bölgeden 16.09.2020 11:46:54 0
Anahtar Kelimeler: adanaspor'da hedef 2'de 2 yapmak

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı