Adanaspor'da TFF 1. Lig'de kalma sevinci

Adanaspor

Adanaspor'da TFF 1. Lig'de kalma sevinci

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig'de bitime 3 hafta kala bir alt lige düsmesi kesinlesen Adanaspor'da, 2019-2020 sezonu için küme düsmenin kaldirilmasina yönelik alinan kararin sevinci yasaniyor.

Bu sezon turuncu-beyazlilar, 34 maçta 3 galibiyet ve 12 beraberlik alarak topladigi 21 puanla sezonu 17. sirada tamamladi, istedigi basariyi yakalayamadi.

Ligin bitimine 3 hafta kala küme düsmesi kesinlesen Akdeniz ekibinde, 13 yil sonra TFF 2. Lig'de mücadele edecek olmanin üzüntüsü duyulurken, 2019-2020 sezonu için küme düsmenin kaldirildiginin açiklanmasiyla büyük sevinç yasandi.

Kararla, Osmanlispor ve Eskisehirspor ile küme düsmekten kurtulan Adanaspor, TFF 1. Lig'de gelecek sezon güçlü kadro kurup isini saglama almayi hedefliyor.


- "Aldiklari bu karardan dolayi kutluyorum"


Adanaspor Kulübü Baskani Bayram Akgül, AA muhabirine, 2019-2020 sezonu için küme düsmenin kaldirilmasinin kendilerini çok mutlu ettigini söyledi.

Sezonu istedikleri yerde bitiremediklerini ancak gelecek sezon bu duruma düsmeyi de istemediklerini dile getiren Akgül, sunlari kaydetti:

"Yarismaci bir ruhla kaybettik, küme düstük. Alinan karardan ötürü Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Nihat Özdemir ve yönetim kurulunu kutluyorum. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Insallah Adanaspor bir daha böyle bir duruma gelmez, küme düsmeyiz. Önümüzdeki sezon için iyi bir takim kuracagiz ve hazirlik yapacagiz."

Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun oy birligi ile aldigi karara göre Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2019-2020 sezonunda küme düsme olmayacagini açiklamisti.



Bölgeden 30.07.2020 12:50:42 0
Anahtar Kelimeler: adanaspor'da tff 1. lig'de kalma sevinci

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi