Ahmet Davutoğlu’ndan Çalışkan’a Ziyaret

Ahmet Davutoğlu’ndan Çalışkan’a Ziyaret

Ahmet Davutoğlu’ndan Çalışkan’a Ziyaret

Birtakım temaslarda bulunmak üzere Adana’da bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte, merhum Süleyman Çalışkan’ın vefatı nedeniyle Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ofisinde taziye ziyaretinde bulundu.

Davutoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Merhum Süleyman Çalışkan’a ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Çalışkan ailesinin davamıza ne kadar hizmet ettiklerini biliyoruz Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Büyüklerimizin öneminden bahseden Davutoğlu, Rahmetli Süleyman abimiz ve tüm babalarımızın o zor dönemde gösterdikleri sabır ile bizim çok iyi imkânlarda gösterdiğimiz sabrı mukayese ettiğimizde iktidar nimetlerinin sapmaya sebebiyet verdiğini görüyoruz. Onların liyakate, sadakate davaya ne kadar sadık kaldığına hepimiz şahit olduk, şimdi bizim onlara vefa göstermemiz lazım.

 DAVUTOĞLU: HEDEFİMİZ HERKESİ KUCAKLAMAK

Hedefimiz gayemiz, bu ülkenin dinamiklerini kucaklayarak, ülkeyi yarınlara taşıma gayretidir. Ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklamak ana vazifemizdir” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da bir süre sohbet ettikleri Ahmet Davutoğlu’na ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Sayın, Başbakanımızın teşrifleri bizleri onurlandırmıştır. Kendisi, ilim insanı kimliğiyle ülkemizde önemli şahsiyetlerden birisidir. Bürokrat ve devlet adamı olarak büyük hizmetler vermiştir. Kendisine çalışmalarında hayırlı başarılar temenni ediyorum” dedi.

Ahmet Davutoğlu’na, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Selim Temurcu, Habibe Çiftçioğlu Başar ve Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım eşlik etti.

 Ziyarette ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İmam Gazali Hıradağı da hazır bulundu.



Politika 5.04.2021 14:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

2

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

3

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

4

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

5

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

10

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi: