AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'ne doğru

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'ne doğru

KAHRAMANMARAS (AA) - AK Parti Kahramanmaras Il Baskani Ömer Oruç Bilal Debgici, partisinin cumartesi günü gerçeklestirilecek 7. Olagan Il Kongresi'ne katilacak Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'i her zaman oldugu gibi en güzel sekilde agirlayacaklarini söyledi.

Debgici, Il Baskanliginda düzenledigi basin toplantisinda yaptigi konusmada, Izmir'de meydana gelen depremde hayatini kaybeden vatandaslara Allah'tan rahmet, yaralilara acil sifalar diledi.

Il Kongresi'ne Cumhurbaskani Erdogan'in katilacak olmasinin kendileri için ayri bir onur oldugunu belirten Ömer Oruç Bilal Debgici, sunlari kaydetti:

"Saygideger Cumhurbaskanimizi 7. Olagan Il Kongremiz vesilesiyle ilimizde, teskilatimiz ve vatandaslarimizla beraber agirlayacagiz. Saat olarak 13.30 muhtemel bir kongre saati olabilir ama bu netlesmis degil. Çünkü her an programlar degisebiliyor. Insallah kongrede bayragi Firat Görgel baskanimiza devredecegiz. Üç yila yakin, büyük bir özveriyle, degerli yol arkadaslarimizla gayretli çalismalar yaptik. Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi'nin ilk seçiminde hem Cumhurbaskanimiz, hem de milletvekillerimizin seçiminde Kahramanmaras teskilatlari olarak en güzel sekilde çalistik. Her zaman oldugu gibi Kahramanmarasli hemsehrilerimiz ve kardeslerimiz teveccühlerini gösterdiler. Onlara bir kez daha tesekkür ediyorum. Biz AK Parti ailesi olarak görevimizi her zaman en iyi sekilde yapma gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edecegiz."

Kongrenin 12 Subat Stadyumu'nda gerçeklestirilecegini aktaran Debgici, maske, mesafe ve hijyen kurallarina dikkat ederek her türlü önlemi aldiklarini dile getirerek, "Cumhurbaskanimizi her zaman oldugu gibi yine en güzel sekilde agirlayacagiz." dedi.

Kongrede tek aday olan Firat Görgel de partisinin 7. Olagan Kongresi'ni Kahramanmaras'a yakisir bir sekilde gerçeklestireceklerini belirterek, kongreye katilacak vatandaslarin maske ve sosyal mesafe kurallarina uymalarini istedi.






Yurt Dünya 4.11.2020 16:04:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir'de yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezi açıldı

2

İskenderun'da 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Hatay'da 6 düzensiz göçmen yakalandı

4

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, AESOB'u ziyaret etti

5

Hatay'da seçim güvenliği toplantısı yapıldı

6

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın ilçelerinde partililerle buluştu:

7

Antalya'da izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapan bir kişi yakalandı

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

9

Gülnar'da anaokulu öğrencileri fidan dikti

10

Türkiye'nin Gazze için hazırladığı 8'inci yardım gemisi Mersin'den uğurlandı