AK PARTİ OSMANİYE MİLLETVEKİLİ SAYIN MÜCAHİT DURMUŞOĞLU YARI YIL TATİLİ MESAJI

AK PARTİ OSMANİYE MİLLETVEKİLİ SAYIN MÜCAHİT DURMUŞOĞLU YARI YIL TATİLİ MESAJI

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Sayın Mücahit Durmuşoğlu yarı yıl tatili ile ilgili bir mesaj yayınladı,

Sayın Durmuşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için yorucu, yoğun ve son derece başarılı geçen bir eğitim döneminin ardından heyecanla beklenen yarı yıl karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum.

Bir milletin sahip olduğu kültür ve medeniyeti gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarması ve gelişen dünya karşısında milli varlığını sürdürmesi, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin doğrudan sonucudur. Köklü ve zengin bir tarihin mirasçısı olan aziz milletimiz, bünyesinde kurduğu ve yaşattığı nice eğitim kurumuyla, o kurumlarda yetiştirdiği nice büyük insanla çağları aşmış, elinin ulaştığı tüm coğrafyalarda bir iz bırakmıştır.

Geleceğin büyüklerini yetiştiren, sadece çocuklarımıza ve gençlerimize değil, bütün bir topluma yön vererek gönüllere hitap eden sizlere millet olarak çok şey borçluyuz.

Bu tatil sürecinin bir taraftan bedeni yorgunluğunuzu almasına diğer taraftan da kutlu mesleğinize daha büyük bir şevkle bağlanmanıza vesile olmasını diliyorum.

Sevgili öğrenciler; Sizlerde eğitim dönemi boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımamaktadır, sporda, sanatta, bilimsel ve kültürel alanda gösterdiğiniz her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimidir. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı sağlıklı mutlu bireyler olarak yetişmeniz içindir. Karne heyecanı yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi beklediği notu alamayanlarda olacaktır. Sizlerden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi ve ikinci eğitim öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Tatil, kendinizi geliştirmek için çok iyi bir fırsattır. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak en önemli etkinlik ise kitap okumaktır. Tatilde bol bol kitap okuyacak vakte sahip olacaksınız. Kitap okumaya karşı ilgisi olmayan öğrencilerin kalıcı başarıları yakalaması çok zordur. Tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, eğlenerek,spor yaparak ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak değerlendirmenizi öneriyorum.

Yarıyıl tatiline giren ve karne sevinci yaşayan öğrencilerimizi kutluyor, kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, bu vesileyle görevi başında şehit olan eğitimcilerimize de saygıyla yad ediyorum.

 



Politika 18.01.2020 17:32:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Korkuteli ve Elmalı'da vatandaşla buluştu:

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

3

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

4

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

5

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

6

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

9

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

10

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı: