Akdeniz’de spor salonları dezenfekte ediliyor

Akdeniz’de spor salonları dezenfekte ediliyor

Akdeniz’de spor salonları dezenfekte ediliyor

MERSİN (İHA) – Akdeniz Belediyesi mobil dezenfekte ekipleri, yeni normalleşme çerçevesinde yeniden açılan spor salonlarını korona virüs salgınına karşı dezenfekte etti.
Akdeniz Belediyesi, salgının Türkiye’de görüldüğü ilk günden bu yana ilçe genelinde korona virüs salgınına karşı başlattığı mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mobil ilaçlama ekipleri, salgına karşı ülke genelinde başlatılan seferberlik kapsamında, bugüne dek aralarında hastaneler, eczaneler, sağlık ocakları, okullar, camiler ve Kur’an kursları, liman, hal, serbest bölge, depo ve antrepolar, balıkçı barınakları ile kamu ve özel kurumları ile konutların da yer aldığı binlerce noktayı ilaçladı.

Spor salonları ilaçlanıp dezenfekte edildi
Pandemi ile mücadele kapsamındaki yeni normalleşme adımları kapsamında, spor salonları da yeniden vatandaşların hizmetine açıldı. Bunun üzerine harekete geçen Akdeniz Belediyesi mobil ilaçlama ekipleri, salgınla mücadele amacıyla ilçe sınırlarında bulunan spor salonlarında kapsamlı dezenfekte çalışmaları başlattı. Koruyucu ekipmanlar giyen ekipler; spor salonlarında bulunan ortak kullanım alanlarının yanı sıra spor aletleri ile tüm malzemeleri, kondisyon aletlerini, ringleri, minderleri soyunma odaları, banyo, tuvalet ve lavaboları ilaçlayıp, virüse karşı dezenfekte etti.
Salon işletmecileri ile spor yapmaya gelen vatandaşlar, Akdeniz Belediyesine ve salgına karşı ilaçlama yapan ekiplere teşekkür etti.
Akdeniz Belediyesi mobil ilaçlama ekiplerinin korona virüs salgınına karşı mücadeleye ilçe genelinde aralıksız devam edecekleri bildirildi.


Güncel 29.03.2021 16:50:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi