Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan ’Kütüphaneler Haftası’ mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan ’Kütüphaneler Haftası’ mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’dan ’Kütüphaneler Haftası’ mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal “Kütüphaneler Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Medeniyetimizin gelişimi ve insanlığın ortak refah ve mutluluğu için hizmet veren kütüphanemiz, üniversitemizin de en büyük zenginliğidir” ifadelerini kullandı.
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Erdal mesajında şu sözlere yer verdi:
“Hiç şüphesiz üniversitelerimizin temel önceliği genç nesillere nitelikli bir eğitim hayatı sunmak ve yaşam boyu devam edecek araştırma ve öğrenme sevgisi kazandırmaktır. Tarih boyunca olduğu gibi bilgi çağı olarak nitelendirilen günümüzde de nitelikli bilgiye ulaşmak için araştıran, sorgulayan ve bilgiyi üreten toplumların en önemli hazinesi kütüphaneler olmuştur. Anadolu Üniversitesi’nin 7 gün 24 saat hizmet veren kütüphanesi, 320 binin üzerindeki basılı eser ve online erişime açık, ulusal ve uluslararası elektronik veri tabanları üzerinden sunduğu milyonlarca elektronik kaynak ile dünyanın en büyük dijital kütüphanelerinden biri konumundadır. Medeniyetimizin gelişimi ve insanlığın ortak refah ve mutluluğu için hizmet veren kütüphanemiz, üniversitemizin de en büyük zenginliğidir. Bu zenginliğimizi koruyarak geliştirmenin önemli olduğunun farkındalığı; okuma, araştırma ve öğrenme sevgisinin hayatımızda daha geniş bir yer tutması gerektiğinin de bilinciyle, başta değerli kütüphanecilerimiz olmak üzere, kitapları kendisine arkadaş edinmiş herkesin Kütüphaneler Haftası’nı kutlarım.”


Güncel 29.03.2021 14:02:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: