Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı için umutlu:

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı için umutlu:

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş maçı için umutlu:

ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligin ikinci haftasinda deplasmanda karsilasacaklari Besiktas maçinda iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

Tuna, kulubün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, lige baslangicin çok önemli oldugunu, hazirlik turnuvasi ve ondan önceki çalismalarda kendilerini koruma ve görme adina önemli bir asama gerçeklestirdiklerini belirtti.

Kamp süreci, yeni oyuncularin alinmasi, oyuncularin sakatlik ve form durumlarinin her seyden çok önemli oldugunu vurgulayan Tuna, "Lige iyi baslamak istedigimizi söylemistik. Gençlerbirligi maçini kazanarak basladik. Oynadigimiz iki haftalik hazirlik asamasindaki maçlarimizi ve lige baslarken Gençlerbirligi maçi bir bütün olarak ele alindi." dedi.


- "Oyun disiplinimiz oldukça üst seviyedeydi"


Gençlerbirligi karsilasmasinda iyi bir oyun çikardiklarini vurgulayan Tuna, sunlari kaydetti:

"Lige baslangiçta kazanmis olmak ve üç puanla ligin 40 haftalik uzun sürecine adim atmak bizi mutlu etti. Bir kere çok iyi bir takimla karsilastik. Gençlerbirligi kadrosuyla ligdeki oyunuyla da ileride lige deger katacaktir. Oyun anlaminda gayet iyi isler çikardik, oyun disiplinimiz oldukça üst seviyedeydi. Takim savunmamiz ve hücuma geçislerle ligdeki bir maçi kazandik ve bu takimimiz için önemliydi. Lige baktigimizda Hatayspor, Erzurumspor ve Karagümrük'ün kazanmis olarak baslamasi aslinda ligin bu yil çok farkli geçebilecegini, yeni olusan kadrolarin niteligiyle kendi özellikleriyle bireysel anlamda kazanabileceklerini gösterdi.''

Antalyaspor'un geçen sezon biraktigi degerle sezonu sürdürebilmesi, genç oyuncularin sahada yer almasi ve 6 yerli oyuncuyla sahada oynamalarinin önemli oldugunu ifade eden Tuna, planlamalarinda takimin gidisatinin iyi oldugunu, bunu sürdürmek istediklerini bildirdi.

Tuna, oyun degeri ve oyuncularin performansinin üst seviyede oldugunu, bu da takimin futbol anlaminda iyi noktada oldugunu gösterdigini belirtti.


- "Besiktas maçinda oyun gücümüz ortaya çikacak"


Oyun ve kendilerini görme adina degisim yasadiklarini aktaran Tuna, söyle devam etti:

"Gençlerbirligi sadece bir pozisyon vererek sonlandirdigimiz bir maç oldu. Bunu sürdürmek istiyoruz. Rakibin Besiktas olmasi veya bu hafta baska bir deplasmana gidecek olmamiz etkili degil ama Besiktas özelinde tabii ki çok kaliteli bir takim. Trabzonspor'dan moralli dönen, 3 gol atmis bir takimla karsilasacagiz. Besiktas'ta oynuyorsunuz ve o statta oynamak her zaman zordur. Geçen senenin sonunda orada kazandik. Umarim yine kazanarak oradan dönecegiz. Bu oyunumuzu sürdürüp daha da gelistirmek istiyoruz. Onda da iyi adimlar ve iyi bir gelisim ayni konsantrasyonu sürdürürsek kazanarak dönecegimizi düsünüyorum ama bunu sürdürmek için ayni konsantrasyonu ve ayni anlayisla devam etmek zorundayiz. Bu disiplini sagladigimizi ve ilerletebilecegimizi biliyorum. Besiktas maçinda da oyuncularimizin mücadelesi, kendi oyun gücümüz ortaya çikacaktir."







Bölgeden 16.09.2020 15:34:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

2

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

4

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

5

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

6

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

7

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

8

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor

9

Rektör Bakan'dan 23 Nisan Mesajı

10

Adana'da uçuruma yuvarlanıp yanan minibüsteki 4 kişi öldü, 17 kişi yaralandı