Arama kurtarma enerjisi

Arama kurtarma enerjisi

Arama kurtarma enerjisi

Elektrik sektörünün ilk arama kurtarma ekibi kuruldu. Çeşitli eğitimlerden geçen ekip, haftasonu doğada arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.
Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, sürdürülebilir sosyal sorumluluk çerçevesinde hayata geçirdiği arama kurtarma takımını sahaya indirdi.
Herhangi bir doğal veya insan kaynaklı afet durumunda acil yardıma ihtiyacı olan bölgeye destek olabilmek için şirket çalışanlarının gönüllülük esasıyla kurduğu ekip, AFAD ve ilkyardım eğitimlerini tamamladıktan sonra saha tatbikatlarına da hız kazandırdı. 24 kişiden oluşan arama kurtarma ekibi, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Atlas köyü-Dağyenice göleti arasındaki 9 kilometrelik alanda doğada arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.
Ekibin muhtemel bir afet durumunda destek olabilecek donanıma eriştiğini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı, “Çok mutluyuz arama kurtarma ekibimizi kurduk. Bu şirketimizin gönüllülük esasıyla gerçekleştirdiği bir etkinlik. Ekibimiz 24 kişiden oluşuyor hepsi şirket çalışanımız, burada amaçladığımız sosyal etkinlik kapsamında arama kurtarma faaliyetlerinde yer alabilmek. Şirketimizin kurduğu bu takımımız AFAD ile akredite oldular. Bu bizim için çok önemliydi. Bunun dışında yaptığımız eğitimlerde de bir çok eğitim aldılar. İlk yardım eğitimi aldılar. Sahada da işlemleri yapmaya devam ettiler. Bugün yine saha içinde işlemleri yapacaklar organize oldular. Bir araya gelmekten mutluyuz. İlk defa bir dağıtım şirketi böyle bir organizasyonun içinde bulunuyor. Bu faaliyetin içinde bulunmaktan arkadaşlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu


Güncel 17.05.2022 10:57:56 0
Anahtar Kelimeler: arama kurtarma enerjisi

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi