Atakaş Hatayspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor

Atakaş Hatayspor

Atakaş Hatayspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor

HATAY (AA) - Atakas Hatayspor, Süper Lig'in 2. haftasinda 21 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacagi maçin hazirliklarini sürdürdü.

Antakya Atatürk Stadi'nda teknik direktör Ömer Erdogan yönetiminde gerçeklestirilen antrenmanin ilk 15 dakikasi basina açik tutuldu.

Isinma hareketleriyle baslayan antrenman, top kapma, pas organizasyonlari, dar alan çalismalariyla devam etti. Idmanin basina kapali bölümünde ise çift kale maç yapildigi bildirildi.

Hatayspor Basin Sözcüsü Rahmi Vardi, gazetecilere yaptigi açiklamada, Fenerbahçe maçinda kaliteli bir futbol seyrettirmek için ellerinden gelen her seyi yapacaklarini kaydetti.

Vardi, ligin ilk haftasinda kazandiklari Medipol Basaksehir maçini unuttuklarini, bu maçin rehavetiyle hareket etmeyeceklerini ifade etti.

Artik Fenerbahçe karsisinda oynayacaklari maça odaklandiklarini aktaran Vardi, "Bundan sonra Fenerbahçe maçina hem teknik heyetimiz hem futbolcularimiz hem de yöneticilerimiz odaklanmis durumda. Insallah Fenerbahçe maçinda da Atakas Hatayspor'a yakisir futbol seyrimizi güzel bir sekilde sürdürecegiz." dedi.

Antakya Atatürk Stadi'nin fiziki sartlarinin tamaminin yerine getirildigini belirten Vardi, ligin 3. haftasinda Kasimpasa maçini kendi sahalarinda oynamayi beklediklerini kaydetti.

Vardi, takimda sakat ve cezali oyuncu bulunmadigini da sözlerine ekledi.

Futbolculardan Ruben Ribeiro da Fenerbahçe maçina en iyi sekilde hazirlandiklarini belirterek, "Fenerbahçe tabii ki bu ligin en köklü kulüplerinden biri. Onlara çok büyük saygimiz var. Basaksehir maçinda oynadigimiz oyunla devam edersek Fenerbahçe maçindan da en iyi sonuçla ayrilacagimiz düsünüyorum." ifadelerini kullandi.





Bölgeden 17.09.2020 21:29:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi