Aytemiz Alanyaspor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Aytemiz Alanyaspor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Aytemiz Alanyaspor, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı

ANTALYA (AA) - Süper Lig takimlarindan Aytemiz Alanyaspor, Portekiz'in Vitoria Guimaraes takimindan Davidson Pereira ile 3, Besiktas'tan Fatih Aksoy ile 5 ve Yeni Malatyaspor'dan Ufuk Ceylan ile 1 yillik yillik sözlesme imzaladi.

Cengiz Aydogan Spor Tesisleri'nde gerçeklesen imza töreninde konusan kulüp baskani Hasan Çavusoglu, yeni sezonda transfere devam ettiklerini söyledi.

Transferlerin kulübe faydali olacagina inandigini anlatan Çavusoglu, "Davidson her iki kanatta da oynayabiliyor. Basarili olacagina inaniyoruz. Camiamiza hayirli olsun. Fatih Aksoy da gelecegi parlak bir futbolcu. Geçen sezon Sivasspor'a büyük katki sagladi. Kendisine inaniyor ve güveniyoruz. Bu transfer için Besiktas Baskani Sayin Ahmet Nur Çebi'ye de tesekkür ediyoruz. Geçen sezon Yeni Malatyaspor'a giden Ufuk Ceylan ise yeniden yuvaya döndü. Iyi bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.

29 yasindaki kanat oyuncusu Davidson ise basta kulüp baskani olmak üzere transferde emegi olan herkese tesekkür ederek, "Çok çalisip bana güvenenleri mahcup etmeyecegim. Alanyaspor'u hak ettigi yere tasimak için elimizden geleni yapacagiz." dedi.

Fatih Aksoy da çok mutlu oldugunu kaydederek, "Sözlesmemin uzunlugu bana olan güveni ve inanci gösteriyor. Bana olan bu güvenini bosa çikarmayacagim." diye konustu.

Ufuk Ceylan ise, "Öncelikle baskanimiza, yönetim kurulumuza ve hocamiza tesekkür ediyorum. Evime geri döndüm. Bundan dolayi gerçekten çok mutluyum. Yeni sezonda insallah daha iyi basarilara imza atariz." degerlendirmesinde bulundu.

Açiklamalarin ardindan Davidson, Fatih Aksoy ve Ufuk Ceylan kendilerini turuncu-yesilli renklere baglayan sözlesmeye imza atti.



Bölgeden 13.08.2020 16:43:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

2

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

3

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

5

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

6

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

7

Hatay'da evin kapısı ve bazı eşyalarını çalan 2 şüpheli yakalandı

8

Şırnak'ta trafik kazasında hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Adana'da defnedildi

9

Kahramanmaraş'ta hükümlülerin diktiği perdeler yurt genelinde alıcı buluyor

10

Rektör Bakan'dan 23 Nisan Mesajı