Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştı

Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştı

Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Çağdaş Atan ile anlaştı

ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Erol Bulut'un ayrilmasinin ardindan Çagdas Atan ile her konuda anlasmaya vardi.

Süper Ligi 5. sirada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupasi'nda da final oynayan Akdeniz ekibi, teknik direktör Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye gitmesinin ardindan Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin'in yaninda yardimci antrenörlük görevi yapan Çagdas Atan ile anlasti. Alanyaspor'da ilk kez teknik direktör deneyimi yasayacak olan Atan, Cengiz Aydogan Spor Tesisleri'nde gerçeklestirilen törende 3 yillik sözlesemeye imza atti.

Törende konusan kulüp baskani Hasan Çavusoglu, teknik direktör Erol Bulut ve ekibi ile güzel bir sezon geçirdiklerini söyledi. Erol Bulut'un Fenerbahçe ile sözlesme imzaladigini hatirlatan Çavusoglu, "Kendisine ve ekibine bize yapmis olduklari hizmetlerden dolayi sahsim, yönetim ve camiam adina çok tesekkür ediyorum. Bundan sonraki teknik direktörlük hayatinda da basarilar diliyorum. Yeni teknik direktörümüzü sizlerin huzurunda bugün kamuoyuna açikliyoruz. Çagdas Atan hocamla yeni bir yola çikiyoruz, yeni bir yol haritamiz var." diye konustu.

Çagdas Atan ile 3 yillik sözlesme imzaladiklarini dile getiren Çavusoglu, "Hocamiza hayirli ugurlu olsun. Alanyaspor camiamiza da hayirli ugurlu olsun. Biz hocamizla daha önce biliyorsunuz Sergen hoca döneminde çalistik. Biz onu biliyoruz, o bizi biliyor. Onun neler yapacagini bildigimiz için hocamizla yola çikmaya karar verdik." ifadelerini kullandi.


- "Alanyaspor, ligin yükselen bir degeri"


Teknik direktör Çagdas Atan ise baskan ve yönetim kuruluna kendisine duyulan güvenden dolayi tesekkür ederek, Sergen Yalçin döneminde severek ve özveriyle hep beraber çalistiklarini söyledi.

Alanya'da güzel bir serüvenin baslangicini yaptiklarini anlatan Atan, "Alanyaspor su an ligin yükselen bir degeri. Burada olmak benim için hem önemli bir firsat hem de çok gurur verici. Tabii ki Sergen Yalçin ve ekibine de çok tesekkür etmek istiyorum. Ben futbolu biraktiktan sonra bana kapiyi açti, Sergen Hoca. Sahanin içinde sinirsiz özgürlük verdi. Tatmadigim, yasamadigim, denemedigim sey kalmadi. Onun sayesinde çok büyük tecrübeler edindim. Ona ve ekibine sonsuz tesekkür ediyorum. Insallah gelecek sezon da benim olmadigim zamanda da çok basarili olurlar. Ona tekrar tesekkür ediyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Alanyaspor'un olumlu yatirimlar yapan bir kulüp oldugunu aktaran Atan, Akdeniz temsilcisinin Türkiye'nin yükselen bir degeri oldugunu dile getirdi.

Bu deger dogrultusunda kendilerinin de bilgi, birikim, gençlik ve enerjilerini sahaya koyacaklarini kaydeden Atan, "Her sene Türk futboluna en az 1-2 genç oyuncu kazandirabilen, marka degeri yüksek bir takim olarak Alanya'yi tasimaya devam edecegiz." dedi.


- "Görüstügümüz, anlasmaya vardigimiz oyuncular var"


Çagdas Atan, Alanyaspor'un oyuncu bazinda kabuk degistirdigini aktararak, bu kulübe olumlu hizmetleri olan bazi oyuncularin aralarindan ayrildigini bildirdi.

Giden ve gidecek oyuncularin yerine de gayet basarili transferler yapmayi düsündüklerini ifade eden Atan, söyle konustu:

"Hali hazirda da görüstügümüz, anlasmaya vardigimiz oyuncular var. Bu isi zaten baskanimiz ve yönetim kurulu en iyi sekilde senelerdir yaptigini gösterdi. Güçlü bir takim olacagiz, rekabetçi bir takim olacagiz. Ayni zamanda da üreten bir takim olacagiz. Bir projenin içerisindeyiz. Uzun süreli bir sözlesme bana olan güveni gösteriyor. Bundan dolayi çok mutluyum. Bir an önce antrenmanlara baslayip yol kat etmek istiyoruz."

Teknik direktör Çagdas Atan'in ekibinde yardimci antrenörler Francesco Farioli, Mustafa Keçeli ve Hasan Firat, kondisyoner Giovanni Melchiorre, kaleci antrenörü Miguel Miranda ve analist Ufuk Özbey yer aliyor.



Bölgeden 6.08.2020 19:19:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da yerel seçim için 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor

2

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

3

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

4

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

5

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

6

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

7

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

8

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

9

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

10

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı