Başkan Atabay, CHP heyetini ağırladı

Başkan Atabay, CHP heyetini ağırladı

Başkan Atabay, CHP heyetini ağırladı

CHP Aydın İl Teşkilatı, Aydın milletvekilleri ile birlikte turizm ilçelerinden olan Didim’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü, bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Didim’e geldi. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından heyet, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Akbük Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. İftar öncesi ilçe genelindeki çalışmaları inceleyen heyet, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın önemli projeleri arasında yer alan Amfitiyatro’ya giderek incelemelerde bulundu. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile Amfitiyatro’yu gezen heyet, projenin Didim’e çok yakıştığını söyleyerek açılmasıyla bölge turizmine değer katacağını belirtti.

Başkan Atabay, Amfitiyatro bünyesinde bulunan restoran, kafe ve plaj alanları ile gösteri alanını heyete anlatarak, "Zorlu bir sürecin ardından yapımına başladığımız Amfitiyatro projemizi Didimimize ve ülke turizmine kazandırmamıza sayılı günler kaldı. Sezon içerisinde birçok dev etkinliğe ev sahipliği yapacak projemizi vatandaşlarımızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Dev bir alanda, Didimimize yakışır şekilde hayata geçirdiğimiz bu proje, kentimize değer katacak. Bugün de bir kez daha CHP Aydın Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkanımız ve değerli yöneticilerimiz ile burada incelemelerde bulunduk. Didim’e kazandırdığımız bu projenin açılmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun kentimize hediye ettiği kültür merkezi için çalışmalar başlayacak. Didimimiz, Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteği ile hak ettiği değere kavuşacak. Her şey Didim için" diye konuştu.

Heyetin bir sonraki durağı Akbük Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar etkinliği oldu. Kurulan dev sofralarda Akbüklüler ile birlikte iftar yapan Millet İttifakı heyeti, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamını vatandaşlara iletti.


Güncel 26.04.2022 12:18:02 0
Anahtar Kelimeler: başkan atabay chp heyetini ağırladı

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi