Başkan Bozdoğan, bayramda muhtarların talep ve sorunlarını dinledi

Başkan Bozdoğan, bayramda muhtarların talep ve sorunlarını dinledi

Başkan Bozdoğan, bayramda muhtarların talep ve sorunlarını dinledi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Ramazan Bayramında mahalle muhtarlarıyla bir ayara gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Her mahalleye en hızlı şekilde eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Bozdoğan, “Amacımız, bu yılın sonuna kadar tüm mahallelerimizin sorunlarını bitirmek” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, Saint Paul Otel’de düzenlenen toplantıda, 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 4 saat süren toplantıda her mahalle muhtarının talep ve istekleri not alınarak ilgili müdürlüklere anında aktarıldı. Birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile birlikte muhtarların taleplerini not alan Başkan Bozdoğan, gerçekleştirilecek proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.
Birkaç gün önce başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin 180 mahalleyi ziyaret ettiklerini, muhtarlar ile temas kurarak talep ve isteklerini aldıklarını belirten Bozdoğan, her zaman muhtarlar ile dayanışma içerisinde faaliyetlerin yürütüleceğini ifade etti. Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Bozdoğan, toplantılar yaparak sorunları bizzat dinlediklerini, bundan sonra da görüşmelerin daha sık yapılacağını söyledi.

“Her mahalleye en hızlı şekilde eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz”
Muhtarların bayramını kutlayan Bozdoğan, Tarsus için azim ve istikrarla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak, “Bugün bir aradayız, çünkü amacımız bu yılın sonuna kadar tüm mahallelerimizin sorunlarını bitirmek. Her mahalleye eşit hizmet götürmek için süratle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde yeni veriler var. Hangi mahalleye ne kadar masraf yapılmış, neler eksik, neler yapmamız lazım, tüm bunlar için sizlerle bayramda da beraberiz. Biz elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bugün başkan yardımcılarımızla hangi mahalleye ne yapılacağını konuşmak, ‘biz nerede hata yaptık’ dememek için hep birlikte sizlerle ortak mahalle sorunlarını konuşmaya geldim. Bazı mahallelerimize bir ay önce ulaşacağız, bazı mahallelere iki ay sonra ulaşacağız. Ama bunları yaparken sadece muhtar kardeşlerimden istediğim tek şey, sabretmeniz. Tarsus Belediyesi olarak her mahalleye en hızlı şekilde eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz” diye konuştu.
Toplantıda, ağırlıklı olarak imar, pazar yeri, kentsel dönüşüm, sosyal donatı alanları gibi talepler dile getirildi.


Güncel 3.05.2022 13:29:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

2

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

3

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

4

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

5

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

6

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

7

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

8

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

9

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

10

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu: