Tarih: 31.05.2021 14:02

Başkan Kadir Kara Anadolu Efes’in şampiyonluğunu kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Euroleague Dörtlü Finali'nde İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup eden Anadolu Efes, şampiyon oldu. Anadolu Efes’in şampiyonluğunu Belediye Başkanı Kadir Kara da kutladı.

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Dörtlü Final'in şampiyonluk maçında son finalist Anadolu Efes ile Barcelona karşı karşıya geldi.

Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk çeyreğini Barcelona 22-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyunun kontrolünü ele geçiren ve rakibine üstünlük kuran Anadolu Efes, soyunma odasına 39-36 üstün gitti. Üçüncü periyottaMicic ve Larkin ile etkili olan Anadolu Efes, son çeyreğe 65-58 önde girdi. Oldukça heyecanlı geçen dördüncü çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Anadolu Efes, karşılaşmadan 86-81 galip ayrıldı ve Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda ilk şampiyonluğunu elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Tüm yurttu büyük bir sevince neden olan Anadolu Efes’in Avrupa şampiyonluğunu Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara da kutladı. Başkan kadir Kara kutlama mesajında “Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Barcelona'yı yenerek 2020-2021 sezonunun şampiyonu olan Anadolu Efes'i tebrik eder, başarılarının devamı dilerim” ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —