BAYBURTLU ÖĞRENCİLER VALİ COŞKUN'U ZİYARET ETTİ

BAYBURTLU ÖĞRENCİLER VALİ COŞKUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan, İçişleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Bayburt'tan Osmaniye'ye gelen 39 öğrenci Vali Ömer Faruk Coşkun'u ziyaret etti. Öğrencilere, öğretmenleri ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Loğoğlu eşlik etti. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde Vali Ömer Faruk Coşkun öğrencilerle sohbet etti. Proje İl Koordinatörü Ayşenur Yıldırım, faaliyetin sosyal sorumluluk içeren bir proje olduğunu ifade ederek amacının kültürlerin kaynaşması, kardeşlik ikliminin oluşması olduğunu söyledi. Bu kapsamda, Osmaniye’de yapacakları etkinlikler hakkında da bilgi veren Ayşenur Yıldırım Huzurevi, Şehitlik ve Okul ziyaretlerinde bulunacaklarını ifade etti.
Öğrencileri Osmaniye'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Ömer Faruk Coşkun ise  şöyle dedi: "Bugün, Biz Anadoluyuz projesi kapsamında sizleri Osmaniye’de misafir ediyoruz. İlimize hoş geldiniz. Temenni ediyorum ki ilimizdeki misafirliğiniz süresince gerçekleştireceğiniz etkinliklerden memnuniyet duyarsınız ve bu memnuniyet duygusuyla ilimizden ayrılırsınız. Bu proje bir sosyal sorumluluk projesi. İlimizin gezip görülmesi gereken yerlerini ziyaret edeceksiniz bunun yanında da çeşitli kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştireceksiniz ve bu ziyaretlerle kendi yaşam deneyimlerinize bir artı katmış olacaksınız. Bu tür projelerin gençlerimize önemli bir katkı sağladığına inanıyorum.” diye konuştu. Sözlerinin sonunda, öğrencilerin ilimizden mutlu ayrılmalarını temenni eden Vali Coşkun, “Biz, Osmaniye ile Bayburt arasında sizlerin aracılığıyla bir gönül köprüsü oluşturmak istiyoruz. İnşallah bu ziyaretiniz buna vesile olur."
Konuşmasının ardından konuk öğrencilerle sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun ziyaret sonunda gençlere çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


 



Osmaniye 14.12.2019 15:44:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı