Bozdoğan, mahalle ziyaretlerini bayramda da sürdürdü

Bozdoğan, mahalle ziyaretlerini bayramda da sürdürdü

Bozdoğan, mahalle ziyaretlerini bayramda da sürdürdü

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Kurban Bayramı’nda da mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Beraberinde başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve görevli personellerle birlikte şehrin acil çözüme kavuşturulması gereken sorunlarının tespiti için bayramda da mahalle ziyaretlerine devam eden Bozdoğan, halkın sorunlarını dinledi.
‘Toroslardan ovalara 179 mahalledeyiz’ projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde muhtarlar ve azalar ile bir araya gelen Bozdoğan, iletilen sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
Nüfus ve yüzölçümü açısından 45 merkez mahallesiyle 134 ova ve kırsal mahallesiyle Tarsus’un 54 ilden büyük bir ilçe olduğunu vurgulayan Bozdoğan, “Bir yandan geçmiş dönemden kalan borçları öderken, bir yandan da şehrimizin birikmiş sorunlarını çözüme kavuşturmak adına gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bizim tatil yapmak gibi bir lüksümüz yok. 12 Mart’tan bu yana pandemiyle mücadelemizi aksatmadan yürütüyoruz. Bu mücadele ister istemez bazı hizmetlerin gecikmesine sebep oldu. Ancak biz mazeret değil, çözüm üretmek için göreve geldik. Bir yandan bu mücadelemize devam ederken bir yandan da diğer hizmetleri en kısa sürede üreterek sorunsuz bir kenti inşa etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu nedenle tatil günlerini dahi çalışma günümüz gibi değerlendirip halkımız ile iç içe olmayı tercih ettik. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız" dedi.


Güncel 4.08.2020 13:16:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi