Bu kez onlar podyuma çıktı

Bu kez onlar podyuma çıktı

Bu kez onlar podyuma çıktı

4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü münasebetiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen defile hayvanseverlerden büyük ilgi gördü.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan etkinliğe Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Akif Ümüzer, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Selahattin Yazıcı, ÇEVHAYKO Başkanı Melahat Altuntaş, TRAHAYKO Başkanı Lütfiye Tüzün, hayvan koruma polisleri ve çok sayıda hayvansever katıldı. ÇEVHAYKO Başkanı Melahat Altuntaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Burası kesinlikle barınak değil, hayvanların toplandığı bir yer değil. Burada köpekler rehabilite olur, kısırlaştırılır. Alındıkları yere kısa sürede gönderilir. Burada yaptığımız gibi bir sahiplendirme etkinliği yapılacak. İnanın hayvanların hiçbiri devamlı kalmak istemiyorlar. Hepsi barınak değil barınmak istiyorlar. Biz diyoruz ki hiç kimse satın almasın sahiplensin. Biz sahiplenen kişilere diyoruz ki alacağınıZ can ya dostunuz olur, ya evladınız ya da arkadaşınız olur. Dosta, arkadaşa fiyat biçilemez’’ dedi.
Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Selahattin Yazıcı ise, ’’Bu güzel günde bir can dosta dahil bir patiyi evde sahiplendirmeyi istiyoruz. Katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tip çalışmalarımız artarak devam edecektir’’ ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından kuaförler tarafından titizlikle süslenen köpekler podyuma çıktılar. Renkli görüntülere sahne olan defilede birbirinden güzel köpekler hayvanseverlerden tam not aldılar. Defile sonrası katılımcılar, "Satın alma sahiplen" sloganıyla bakımevinde bulunan köpeklerin bazılarını sahiplendiler.


Güncel 4.10.2020 12:57:01 0
Anahtar Kelimeler: bu kez onlar podyuma çıktı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: