Çağdaş İtalyan Filmleri haftası başlıyor

Çağdaş İtalyan Filmleri haftası başlıyor

Çağdaş İtalyan Filmleri haftası başlıyor

Ankara Çankaya Belediyesi ve İtalya Büyükelçiliği’nin ortaklaşa düzenlediği 12. Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası 12 Kasım’da başlıyor. 16 Kasım’a kadar sürecek festivalde sanatseverler İtalyan sinemasının öne çıkan 6 yapıtını ister salonda isterse internetten çevrimiçi olarak evlerinden izleyebilecek.
Çankaya Belediyesi ve İtalya Büyükelçiliği’nin ortaklaşa düzenlediği 12. Çağdaş İtalyan Filmleri Haftası 12 Kasım’da Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde (DTÇSM) başlıyor. 16 Kasım’a kadar sürecek festivalde sanatseverler İtalyan sinemasının öne çıkan 6 yapıtını izleyecek. İlk yılından bugüne Ankaralı sinemaseverlerin büyük ilgi ve beğenisini toplayan sinema haftası, geçtiğimiz yıl pandemi koşulları nedeniyle başlattığı hem salonda hem de çevrimiçi gösterimlerle daha geniş bir kitleye ulaşmıştı. Bu yıl da gösterimler hem salonda hem de çevrimiçi olarak gerçekleşecek ve katılım ücretsiz olacak.
Filmlerin salon gösterimleri, Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak ve katılımcı sayısı 216 kişi ile sınırlı olacak. Online gösterimler için ise izleme link, İtalyan Büyükelçiliği’nin web sayfasında yayınlanacak. Çağdaş İtalyan sinemasından son dönemdeki en dikkat çeken yapımların izlenebileceği haftada salon gösterimlerinde filmler Türkçe ve İngilizce altyazılı, online gösterimlerde ise Türkçe altyazılı olarak gösterilecek.


Güncel 11.11.2021 11:33:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi