CarrefourSA'dan Göcek'teki deniz hayatını korumaya destek

CarrefourSA

CarrefourSA'dan Göcek'teki deniz hayatını korumaya destek

ISTANBUL (AA) - CarrefourSA, Göcek Körfezi'nin doga ve deniz yasamini korumak amaciyla kurulan Dalaman Kültür, Sanat ve Doga Dernegi'nin (DAKSADER) faaliyetlerini desteklemeye basladi.

CarrefourSA'nin açiklamasina göre, sirket, denizlerdeki sürdürülebilir dogal yasami gelecek nesillere miras birakma vizyonu çerçevesinde "Denizde Hayat Var" diyerek Göcek'teki market teknesi Mavi araciligiyla DAKSADER'in faaliyetlerine destek verecek.

Açiklamada konuya iliskin görüslerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallioglu, üç tarafi denizlerle çevrili Türkiye'de sürdürülebilir deniz yasami ve balikçiligin devam etmesi adina uzun yillardir projeler gerçeklestirdiklerini ve bölgesel faaliyetlere destek verdiklerini hatirlatti.

CarrefourSA olarak denizleri önemsediklerini, denizlerdeki dogal hayati koruma adina projelere imza attiklarini ve özellikle balikçilarla egitimler gerçeklestirdiklerini anlatan Kartallioglu, su bilgileri verdi:

"Deniz canlilarinin doganin normal akisina göre yasamalari, deniz faunasinin korunabilmesi ve avlanmanin belirlenen sartlarda gerçeklesebilmesi için deniz hayatini korumayi, sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Bunun için de Türkiye'nin cennet gibi dogal olusumlarindan biri olan Göcek Körfezi'nde faaliyet gösteren DAKSADER'i bölgedeki market teknemiz CarrefourSA Mavi ile desteklemeye basladik."

Kartallioglu, dernegin, Göcek Körfezi'nde teknelerin dogal yasama etkilerinden çöp ve atik konularina, koylardaki elektrik ve temiz su ihtiyacindan deniz faunasini korumak için tonozlama sistemine kadar birçok adim attigini ve bu adimlarin sürdürülebilirligini sagladigini bildirdi.

Kutay Kartallioglu, denizlere dair vizyon ve misyonlari dogrultusunda DAKSADER ile ayni çizgide ilerlediklerini gördüklerini ve dernegin faaliyetlerini desteklemeye basladiklarini anlatti.


- CarrefourSA müsterileri bilgilendirilecek


CarrefourSA Genel Müdürü Kartallioglu, CarrefourSA'nin 52 sehirde 9 deposu ve 653 marketiyle günde 500 bin kisiye hizmet verdigini, online marketi carrefoursa.com'un da ayda 7 milyon ziyaretçisi bulundugunu belirterek, "CarrefourSA Mavi ile mayis-ekim döneminde Göcek Körfezi'ndeki her bir koy ve tekneye hizmet götürüyoruz. CarrefourSA Kart müsterilerimize, SMS yoluyla DAKSADER'e olan destegimizi anlatacagiz. Hem Göcek'teki marina marketimiz hem de Göcek Körfezi'nde hizmet veren market teknemiz Mavi ile bölgedeki müsterilerimizi bilgilendirerek dogal hayata iliskin farkindaligi artiracagiz." degerlendirmesinde bulundu.



Politika 31.07.2020 10:55:30 0

İlginizi Çekebilir

1

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

2

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

3

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

4

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

5

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

7

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

9

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

10

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi: