ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor başarıya odaklandı

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor başarıya odaklandı

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor başarıya odaklandı


MERSIN (AA) - MUSTAFA ÜNAL UYSAL - Herbalife Nutrition Kadinlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin Yenisehir Belediyespor'un basantrenörü Ceyhun Yildizoglu, yeni sezonda hedeflerinin her maçi kazanmak oldugunu belirterek, sezon içerisinde rakiplerine zorluk çikaran ve her maç içerisinde kalmayi basarabilen takim hazirlamak istediklerini bildirdi.

Yildizoglu, AA muhabirine, yeni sezon hazirliklarinin güzel bir sekilde devam ettigini söyledi.

Bu süreçte oyuncularinin performansindan memnun oldugunu dile getiren Yildizoglu, "Hazirlik maçlariyla sistemimizi oturtmak anlaminda iyi isler yaptigimiza inaniyorum. Eksigimiz var ama hücumda ve savunmada katettigimiz mesafe de var. Sezon baslayana kadar turnuva ve özel maçlara devam edip bu eksikliklerimizi tamamlayacagiz. Lig basladiginda takimin hazir olacagina inaniyorum." diye konustu.


- "Oynayacagimiz maçlarin bizi nereye getirecegini görecegiz"


Yildizoglu, sezon baslangicina kadar siki bir sekilde hazirlik sürecinden geçeceklerini vurgulayarak, yeni sezonda istedikleri takimi sahaya yansitacaklarini kaydetti.

Takimin tecrübeli yabanci ve gençlerden olustugunu anlatan Yildizoglu, söyle konustu:

"Her maçimizi kazanmak için çikacagiz. Rakiplerine zorluk çikaran, her maçin içerisinde kalmayi basarabilen bir takim hazirlamak istiyoruz. Bu oynayacagimiz maçlarin bizi nereye getirecegini görecegiz. Gençlerden ve tecrübeli yabancilardan olusan bir kadromuz var. Çalistigimiz her seyi sahada uygulayabilir, genç oyuncularimiz gelisimlerini sahada yansitirsa finale kadar gidebiliriz. Hem yabancilarla iyi bir oyun kurgusu hem de genç oyuncularimizin gelismesi ligde alacagimiz dereceyi belirleyecektir."

Yildizoglu, hücumu ve savunmayi tam sahadan baslatabilen takim görüntüsü vermek istediklerini belirterek, hazirlik maçlarinda buna dikkat ettiklerini ifade etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine dikkat ederek çalismalarini sürdürdüklerini aktaran Yildizoglu, "Turnuvalara ve özel maçlara test yaparak çikiyoruz. Sezon içerisinde de buna dikkat edecegiz. Tesislerimiz hijyen ve oyuncularimiz buna çok dikkat ediyor. Hepimizin dikkatli olmasi gerekiyor." ifadelerini kullandi.





Bölgeden 18.09.2020 12:43:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı