Denizlili Müzisyen, Kuşadası için beste yaptı

Denizlili Müzisyen, Kuşadası için beste yaptı

Denizlili Müzisyen, Kuşadası için beste yaptı

Almanya’da yaklaşık 33 yıl yaşadıktan sonra memleketine dönen amatör sanatçı Şenol Dağdelen, Kuşadası için beste yapıp seslendirdi. Dağdelen, ‘Ada’ya gel Ada’ya’ adlı şarkısına klip çekeceğini belirtti.
Almanya’da 33 yıl yaşadıktan sonra memleketi Denizli’ye dönen Şenol Dağdelen isimli amatör müzisyen, Kuşadası’nı anlatan “Ada’ya gel Ada’ya” isimli bir şarkı besteledi. Şenol Dağdelen, kızı konservatuvarı kazandığı için her hafta gelip gittiği Kuşadası ile ilgili bestelediği Türk Sanat Müziği şarkısının klibini çekmek istediğini söyledi.
Almanya’da müzikle amatör olarak uğraştığını, Denizli’ye döndükten sonra Selim Öztaş’ın Türk Sanat Müziği korosunda bulunduğunu anlatan Şenol Dağdelen, 3-4 yıl kadar solfej ve şan dersleri aldığını belirterek, 2018’den beri Erol Çiftçi Müzik Akademisinde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Cahit Askan’ın yazıp Şenol Dağdelen’in seslendirdiği eserde Kuşadası’nın doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra Aydın’ın incir ve zeytininden söz ediliyor.
İşte ‘Ada’ya gel Ada’ya’ eserinin sözleri; Ahenkle dans ediyor, Mavisiyle yeşili, Güvercin adasında, Başka batar güneşi, Adaya gel adaya, Tatil kenti adaya, Cennetten bir köşedir, Yazıyorum şuraya, Telemesi inciri, Tam bir lezzet zinciri, Bir doğa harikası, Yamaçlarda zeytini, Kalesi manastırı, Artemis tapınağı, Egenin incisidir, Tarih kokar her yanı, Koylarında yüzmeye, Sahilinde gezmeye, Adaya gel adaya, Güzellikler görmeye.


Güncel 9.04.2021 12:26:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: