DEVLET BAHÇELİ MEYDANI GENİŞLİYOR

DEVLET BAHÇELİ MEYDANI GENİŞLİYOR

Devlet Bahçeli Meydan düzenlemesinin alanı genişletilerek, belediye hizmet binası karşısında yer alan Jandarma eski sosyal tesisleri yeşil alan olarak vatandaşların kullanımına açılacak.

Osmaniye Belediyesi Hizmet Binasının tam karşısında yer alan Jandarma Eski Sosyal Tesisleri yıkılarak Devlet Bahçeli Alt Geçit ve Meydan Düzenleme Projesinde bir etap daha tamamlanmış olacak. Eski askeri tesislerin bulunduğu alanın yıkımının ardından meydan projesine 1682 metrekare daha yeşil alan kazandırılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Bilindiği gibi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile yapılan temaslarımız sonucunda “Jandarma Eski Sosyal Tesisleri” olarak bilinen yapı, yeşil alan olarak değerlendirilmek koşulu ile Belediyemize devredilmişti. Bu yapının yıkımını gerçekleştirerek, kentimiz için büyük önem taşıyan Devlet Bahçeli Alt Geçit ve Meydan Düzenleme Projesinin bir etabını daha tamamlamış olacağımız gibi, 1682 metrekarelik yeşil alanı da kentimize kazandıracağız.” dedi.

Osmaniye’nin Devlet Bahçeli Alt Geçit ve Meydan Projesi ile nefes alacağını söyleyen Kara, “Gerek bu projenin gerçekleşmesinde, gerekse askeri alanın devri ile ilgili yardımları için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye, bizlere her türlü desteği veren, hemşehrimiz, Genel Başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendi’ye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Beyefendi’ye, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a, kıymetli Osmaniye Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya’ya, AK Parti İl Başkanı Sayın Hamza Tor’a, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Yusuf Çomu’ya ve Meclisimizde grubu bulunan siyasi partilerimizin kıymetli Meclis Üyelerine değerli Osmaniyeli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 



Osmaniye 29.05.2020 17:42:00 0
Anahtar Kelimeler: DEVLET BAHÇELİ MEYDANI GENİŞLİYOR

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

2

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

3

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

5

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

6

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

7

İnşaat işçisinin acı sonu

8

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

9

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı

10

Osmaniye’de konteyner evleri yanan depremzede çift, yardım bekliyor