Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyarbakır’da ziyaretlerde bulundu

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyarbakır’da ziyaretlerde bulundu

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyarbakır’da ziyaretlerde bulundu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2021-2022 Kur’an Kursları Açılışı ve Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Türkiye Finali kapsamında gittiği Diyarbakır’da gerçekleşen programların ardından bir dizi ziyarette bulundu.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2021-2022 Kur’an Kursları Açılışı ve Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Türkiye Finali kapsamında gittiği Diyarbakır’da gerçekleşen programların ardından bir dizi ziyarette bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın yaptığı ziyaretlerin ilk durağı Dicle Üniversitesi oldu. Burada Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret eden Başkan Erbaş, misafirperverliğinden dolayı Karakoç’a teşekkür etti. Yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Erbaş, salgın sebebiyle üniversitelerin öğrencilerden mahrum kaldığını belirterek yeni eğitim döneminde bir an önce üniversitelerin ve hocaların öğrencilerine kavuşması temennisinde bulundu.
Rektör Karakoç ise ziyaretinden dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür ederek, üniversitenin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erbaş, sonrasında Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. H. Musa Bağcı’yı ziyaret etti ve Bağcı’da eğitim ve öğrencilerin durumu ile ilgili bilgi aldı. Bir grup ilahiyat fakültesi öğrencisi ile soru-cevap şeklinde görüşme yapan Başkan Erbaş, daha sonra fakültenin konferans salonunda akademisyen ve öğrencilerle kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlik merkezini ziyaret etti
Başkan Erbaş, üniversitedeki ziyaretlerinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Diyarbakır’da bulunan gençlik merkezini ziyaret etti. Buradaki yetkililerden yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi alan Erbaş, merkeze gelerek ders çalışan öğrencilerle bir süre sohbet etti.


Güncel 13.09.2021 19:54:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: