DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI FADIL KESKİN, HBB'NİN SORUMLULUK ALANINDAKİ PARKLAR İLE ARKLARI TEMİZLETTİ

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI FADIL KESKİN, HBB

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin dün sabah mesaisine Numuneevler Mahallesindeki Perihan Peker Engelli Parkında başladı.

            Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin dün sabah mesaisine Numuneevler Mahallesindeki Perihan Peker Engelli Parkında başladı.

            Sabah saatlerinde mahalle sakinlerinin talebi üzerine Numuneevler Mahallesindeki Perihan Peker Engelli Parkına  gelen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin burada Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün koordinesinde genel bir temizlik yaptırdı.

            Mahalle sakinlerinin su arkları ile ilgili şikayetlerini de değerlendiren Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, içerisi otlarla, çöplerle ve toprakla dolmuş olan su arklarını temizletti. Bazı alanların yeniden yapımı ve tamiratının yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.

            Çalışmalar sonrası bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; "Mahalle sakinlerimiz bir süredir parkın içerisindeki bitki örtüsünün yola taştığını, çöplerin etrafa saçıldığını, içerisindeki oyun aletlerinin bazılarının kullanılamaz hale geldiğini bizleri sözlü olarak iletiyorlardı. Bu gün sabah itibariyle Perihan Peker Engelli Parkımızın genel temizliğini yaptırdık. Kısa sürede bakım ve onarım çalışmasını da yapacağız. Hemşerilerimizden gelen bir diğer önemli şikayet ise yağmur sularını taşıyan arkların bakımsızlığıydı. Bu arklar tamamen tıkanmış, çöp ve otlarla dolmuş durumda. Binalardan inen sular tıkanıklıklar nedeniyle bu arklar içerisinde birikerek kötü kokular ve sivrisinek oluşmasına sebebiyet vermekte. Hemşerilerimiz konunun muhatabı olan Hatay Büyükşehir Belediyesine ulaşamadıklarını yada sorunlarına bir çözüm bulamadıklarını ifade ediyorlar. Her ne kadar bizim sorumluluk alanımız olmasa da böyle kötü bir görüntüye Dörtyol Belediyesi olarak kayıtsız kalamazdık. İlgili ekiplerimize bu arkların bir an evvel temizlenmesi, bakım ve onarımlarının yapılması talimatını verdim. Fakat kalıcı bir çözüm üretmek istiyor isek bu alanda kısa zamanda yağmur suyu deşarj hattı yapılmalıdır. Bu hususta da Hatay Büyükşehir Belediyesine müracaat ederek eksikliğin bir an evvel giderilmesini ve bölge halkının rahatlatılmasını talep edeceğiz." dedi.    

            Mahalle sakinleri de ilgi ve katkılarından dolayı Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin'e teşekkür ederek kahve ikramında bulundu.

 Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

              



Bölgeden 20.10.2020 16:19:00 3
Zekai aksakallı
20.10.2020 20:02:25
Yav fotoğraf haberciliğin kanıtıdır bir tane foto koymuşsunuz 3 tane insan var ama habere konu duruma ait foto yok.

Cennet
20.10.2020 21:22:06
Ah keşke kendinin sorumluluk alanlarını da temizlese de bizde kendisine teşekkür etsek. Şov yapmayı bırakın da yol yapın yol.

Doğru
21.10.2020 14:31:38
Zaten başka bir şeyde yaptığı yok sokaklar berbat sinekten usandık yeter

İlginizi Çekebilir

1

Karaisalı MHP'de İftar Yemekleri Devam Ediyor

2

Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 101. yıl dönümü kutlandı

3

Adana'da yaralı flamingo görüntülendi

4

Adana'da otomobilinde uyuşturucu, tüfek ve çelik yelek ele geçirilen kişi tutuklandı

5

Hatay'da trenin çarptığı otomobilin sürücüsü yaralandı

6

Dörtyol'da teravih namazını öğrenciler kıldırdı

7

Adana'da devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Adana'da oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba tutuklandı

9

Hatay'da iş makinesinin ulaşamadığı hasarlı binaları özel ekip yıkıyor

10

Mersin'de silah ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 zanlı yakalandı