Döşemealtı Kız Voleybol Takımı yarı finalde

Döşemealtı Kız Voleybol Takımı yarı finalde

Döşemealtı Kız Voleybol Takımı yarı finalde

Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda oynadığı 4 maçı da kazanarak yarı finale yükseldi.
Midi kızlar liginde namaglup Antalya şampiyonu olarak 32 takımın mücadele vereceği Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Döşemealtı’nın Nar Taneleri oynadıkları 4 maçı da kazanarak yarı final biletini aldı. İlk maçlarında Dicle Üniversitesi Kız Voleybol takımını 3-0, ikinci maçta Mega Spor’u 3-2 yenen Döşemealtı takımı Es Spor Kız Voleybol takımını yenerek gurubu zirvede tamamladı.
Son olarak bugün karşılaştıkları Forza Spor Kulübü takımını 3-1’lik skor ile şampiyona dışına iten Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı adını yarı finale yazdırmayı başardı. Türkiye Şampiyonasında son 4 takım arasına girerek büyük bir başarıya imza atan Voleybol takımı Şampiyonluk Kupasını Döşemealtı’na getirmek için iki maça daha çıkacak.
Antrenör İmam Bakır Dulundu, alınan galibiyetlerle morallerin oldukça yüksek olduğunu söyleyerek, “Bizim bu başarıları elde etmemizde en büyük pay tabii ki öncelikle sporcularım ve aileleri, yine kulüp yöneticilerimiz ve desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç’e. 4 maçımızı da kazanarak yarı finale yükseldik. Kupayı ilçemize getirmek istiyoruz” diye konuştu.


Spor 23.05.2022 13:53:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam etti

2

Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya'da coşkuyla karşılandı

3

Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası Antalya'da başladı

4

Şampiyon güreşçi İbrahim Bölükbaşı, altın kemerini 3 yıl sonra aldı

5

BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı

6

İskenderunspor'da hedef TFF 1. Lig'e yükselmek

7

Antalya'daki başpehlivanlar, yağlı güreş sezonu öncesi antrenmanları sıklaştırdı

8

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe, kupasını aldı

9

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi

10

Antalyaspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü