DÜZİÇİ'NDE SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

DÜZİÇİ

Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde faaliyet gösteren, süt toplayıp, topladıkları sütü kendi işletmelerinde işleyen 5 firma yetkilisi ile bir araya gelinip bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü salonundaki toplantıya, Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürü Recep Bulut, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Vekili Murat Ulusoy ve Düziçi İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi, ilgili personeller ve çiftçiler katıldı.
Toplantıda konuşan İl Müdürü Recep Bulut, dünya ve ülke genelinde korona virüs salgınıyla mücadele edilirken, üretimin devamlılığının son derece önemli olduğunu vurguladı. Hayati bir ürün olan sütün üretimine ve işlenmesine devam edilmesi gerektiğine dikkat çeken Bulut, "Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Bakanlığımızın hayvansal üretime olan desteği tüm alt branşlarda devam etmektedir. Hayvansal üretimi koruma adına, yem bitkileri üretim desteğimiz önemli bir destek noktası oluşturmaktadır. Hayvan hastalıkları ile mücadelemize zorluklara rağmen devam edilmektedir." dedi. Müdür Recep Bulut, halkın, ve çiftçilerin mecbur olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamalarını, alınan tedbirlere riayet etmeleri noktasında uyarıda bulundu.

 



Güncel 2.04.2020 17:50:00 1
Hasan şekeroğlu
2.04.2020 19:02:09
Koruma altına alacaktır deniliyor. Fakat süt fiyatında 1 Nisan dan itibaren 20 kuruş indirim yapıldı yeme 5 lira zam geldi çiftçi ne yapacak. Bir çözüm bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi