Eftal Doğru Spor Tesisleri, yenilenen yüzüyle sporcularla buluştu

Eftal Doğru Spor Tesisleri, yenilenen yüzüyle sporcularla buluştu

Eftal Doğru Spor Tesisleri, yenilenen yüzüyle sporcularla buluştu

Selçuk Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, yenilenen Eftal Doğru Spor Tesislerinde Selçuk Belediyesi Spor Okulları performans gösterisi gerçekleşti. Eftal Doğru Spor Tesislerini yenilenen yüzüyle Selçuklu çocuklarla buluşturan etkinlik voleybol, basketbol ve futbol okulu öğrencilerinin performansları ile başladı. Öğrencilerin performansları katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.
Yenilenen Eftal Doğru Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte konuşan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; voleybol, basketbol, futbol kurslarına katılım gösteren 176 çocuğa ve antrenörlerine teşekkür etti. Selçuklu çocukların daha rahat ve temiz bir ortamda spor yapmalarına olanak sağlayan tesisin yenilenen yüzünü çok beğenen çocuklar da Başkan Sengel’e teşekkür etti. Selçuklu çocukların isteği üzerine tesisin yenilendiğini belirten Başkan Sengel, “Eftal Doğru Spor Tesislerine 1994 yılında dönemin belediye başkanı Kamil Subaşı tarafından, bir önceki belediye başkanı Eftal Doğru’nun adı verilmiştir. Bizim de bir mottomuz var; ’Geçmişi hisset, geleceği keşfet.’ Geleceği keşfetmek adına geçmişe değer vermiş olan herkesi saygı ile anarak öncelikle Ahmet Ferahlı Parkımızı düzenledik. Şimdi de bu tesise yeniden hayat verdiğimizi düşünüyorum. Şimdi burası Eftal Doğru ismine yakışır hale geldi. Bu anlamda Selçuk’a değer katmış tüm belediye başkanlarına, tüm belediye çalışanlarımıza minnetlerimizi tekrar sunuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk Belediyesinin önceki dönem belediye başkanlarından Eftal Doğru’nun açılışta bulunan kızı Külal Çukurova da, “Sevgili babam Eftal Doğru’nun adını yaşatmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Külal Çukurova’ya Başkan Sengel tarafından babası Eftal Doğru’nun bir fotoğrafı hediye edildi. Selçuk Belediyesi Yaz Spor Okulları antrenörlerine teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından Başkan Sengel, Külal Çukurova ve belediye meclis üyesi Dilek Yavaş Yolcu tarafından çocuklara da madalyaları takdim edildi.


Spor 30.08.2021 15:31:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam etti

2

Dünya şampiyonu milli eskrimci Doruk Erolçevik, Alanya'da coşkuyla karşılandı

3

Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası Antalya'da başladı

4

Şampiyon güreşçi İbrahim Bölükbaşı, altın kemerini 3 yıl sonra aldı

5

BOM Karting, Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlarını tanıttı

6

İskenderunspor'da hedef TFF 1. Lig'e yükselmek

7

Antalya'daki başpehlivanlar, yağlı güreş sezonu öncesi antrenmanları sıklaştırdı

8

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe, kupasını aldı

9

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi

10

Antalyaspor, Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü