Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kahramanmaraş'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kahramanmaraş

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu:

KAHRAMANMARAŞ - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  Biz bir olarak, beraber olarak teşkilatlarımızla birlikte tüm kademeleriyle milletvekillerimizle el ele vererek inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm engelleri aşacaklarını. söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye'yi daha müreffeh ve aydınlık yarınlara taşıma mücadelesi verdiklerini aktaran Kasapoğlu, şöyle konuştu:

"İnşallah 2023'teki seçim en önemli virajlardan bir tanesi, yine sizlerle birlikte daha güçlü bir seviye kazanacak, daha farklı bir noktaya taşınacak. biz buna inanıyoruz. Biz bir olarak, beraber olarak teşkilatlarımızla birlikte tüm kademeleriyle milletvekillerimizle el ele vererek inşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm engelleri aşacağız. Halkımızı, milletimizi, her zaman her şeyin en iyisine en güzeline layık olan gençlerimizi her şeyin daha iyisiyle buluşturacağız. Davamız, gayretimiz her şey aziz milletimiz için. Ülkemizin tüm vilayetlerinde halkımızı müreffeh kılma mücadelemiz devam edecek."

Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesi ile hem gençlik yatırımları hem de spor faaliyetleriyle ilgili çalışmalarda bulunduklarını aktararak, futbol ve diğer branşları içerisinde barındıracak yeni planlanmayı kararlaştırdıklarını ifade etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da kentteki stadyum sorunun çözümü için Bakan Kasapoğlu ile görüşmeler yaptığını belirterek, söz konusu alanlarda yerinde incelemede bulunmak amacıyla Kahramanmaraş'a geldiklerini söyledi.

Konuşmasında kentteki Aksu Deresi'ndeki kirlilik sorununa değinen Ünal, şunları kaydetti:

"Aksu Deresi'ni kirleten iş yerleriyle ilgili öncelikle kooperatifleşme üzerinden bu sorunu çözelim istedik. Çünkü bu dere orayı kirleten işletmelerin sorumluluğundaydı. Bunları bir kooperatif ile bir araya getirelim dedik ama kooperatif ile bir araya getiremedik. Sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza konuyu ilettik ve kendisi bir kanun düzenlemesiyle çözebiliriz dedi. Islah OSB ile ilgili sadece Kahramanmaraş'a özel bir kanun çıkardık, komisyonda kabul edildi. İnşallah bu hafta TBMM Genel Kurulunda görüşülerek kanunlaşacak. Dolayısıyla kanunla ilk kez bir ıslah OSB kurmuş olduk."

Ünal, Afşin ve Elbistan ilçeleri arasında bulunan Çöllolar mevkisindeki sorunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e verdiği talimatla çözüldüğünü sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kasapoğlu ve beraberindekiler, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince 12 Şubat Stadyumu Gençlik Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

Kasapoğlu, çalıştayın ardından EXPO 2023 alanını ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından alanla ilgili sunum yapıldı.

Bakan Kasapoğlu'na, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Mehmet Cihat Sezal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel de eşlik etti.

 



Yurt Dünya 27.11.2021 19:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 2 araca çarptı, sürücü kaza yerini terk etti

2

Antalya'da otluk alanda çıkan yangında arı kovanları zarar gördü

3

Isparta'da tarla fareleri çiftçinin ekili tarım arazisine zarar verdi

4

Kahramanmaraş'ta dış cephe asansöründen düşen inşaat işçisi ağır yaralandı

5

Antalya'da kazanın yaşandığı teleferik tesisi girişlere kapatıldı

6

Hatay Büyükşehir Belediyesinde yeni dönemin ilk meclisi toplandı

7

Osmaniye'de 10 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'deki Enver-ül Hamit Camisi'nde onarım ve restorasyon sürüyor

9

Mersin'de depoda çıkan yangın söndürüldü

10

Adana'da darbedilen kişi yaralandı