Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten çocuklara şenlik

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten çocuklara şenlik

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten çocuklara şenlik

Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Yaz Şenliği’ne başkentliler yoğun ilgi gösterdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in de katıldığı şenliklerde; çocuklar doyasıya eğlendi.
Gölbaşı Şehir Parkı’nda gerçekleşen şenlikte palyaço, sihirbaz, masal kahramanlarından oluşan ekip ve kukla gösterileri ile başkentlilere keyifle anlar yaşatıldı. Hediye standında çocuklara puzzle, boyama kitabı hediye edildi. Şenlik alanına ziyaret gerçekleştiren ve şenlik açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bu etkinlikler ile çocukları buluşturmaya devam edeceklerini aktardı. Gölbaşı Belediyesi olarak çocukları mutlu etmek için farklı farklı projelerde hayata geçireceklerini belirten Başkan Şimşek “Salgınla çocuklara elimizden gelen her şeyi yaptık. Salgın sürecinde de çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gölbaşı’nda salgın nedeni ile esnafımıza, resmi kurumlara, okullara desteği sağladık. 23 Nisan ve 19 Mayıs’ta belediye olarak etkinliklerimizi devam ettirdik. Okulların kapanmasıyla Çocuk Yaz Şenliğini tekrar yapma kararı aldık. Çocuklar için bir karne hediyesi olmasını istedik ve salgının hafiflemesiyle çocukları eğlendirmek istedik. Salgının bitmesiyle etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.
Şenliğe büyük ilgi gösteren çocuklar ve veliler ise mutluluklarını dile getirdi. Özellikle salgın döneminde bunalan çocuklar için güzel bir fırsat olduğunu aktaran veliler “Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız bu etkinlikler ile keyifli bir hafta sonu geçirdiler” ifadelerini kullandı.


Güncel 12.07.2021 14:29:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi