GÖRMÜŞ: HİJYENİK EKMEK ÜRETMEK VE SATMAK İÇİN ÇABA HARCIYORUZ

GÖRMÜŞ: HİJYENİK EKMEK ÜRETMEK VE SATMAK İÇİN ÇABA HARCIYORUZ

Osmaniye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mehmet Görmüş, hijyenik ortamda ekmek üretmek ve satmak için çaba harcadıklarını bildirdi.

Koronavirüsü belasının baş göstermesi ile birlikte, merkezde gıda maddesi üreten ve yerlere gerekli yazıların ve uyarıların yapıldığını ifade eden Osmaniye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mehmet Görmüş ,”Koronavirüsü ortaya çıkmadan da elimizden geldiği oranda hijen şartlarına her türlü uyuyorduk. Ancak koronavirüs belasının ortaya çıkması ile birlikte, konun hassasiyetini tüm arkadaşlarımıza bildirdik. Gıda üreten her işyerimiz insanımıza, temiz ürün vermekle mükelleftir. Zaten arkadaşlarımız da temizlik şartlarına genel olarak uymaktadırlar. Amacımız Osmaniyelilere kaliteli, ucuz ve temiz gıda sunmaktır”dedi.

Osmaniye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mehmet Görmüş, ayrıca koronavirüsü bitene kadar gıda satan yerlerin açık kalacağını ancak bakanlıklardan gelen her türlü karara uyacaklarını ifade ederek,”Örneğin lokantalarımız açık kalacak ancak, her koltuk veya sandalyenin arası 1 metre açık olacak”dedi.  

 



Osmaniye 21.03.2020 17:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği