Hatayspor, Adana'dan şampiyon dönmek istiyor

Hatayspor, Adana

Hatayspor, Adana'dan şampiyon dönmek istiyor

HATAY (AA) - IZZIDDIN NAZLI - TFF 1. Lig'in lideri Hatayspor'un teknik direktörü Mehmet Altiparmak, pazar günü deplasmanda yapacaklari Adanaspor maçini kazanarak bitime bir hafta kala sampiyonluga ulasmak istediklerini söyledi.

Ligde 23 haftadir liderligini sürdüren bordo-beyazlilar, geçen hafta Keçiörengücü maçinda 90 4'te buldugu golle 3 puani hanesine yazdirip Süper Lig yolunda elde ettigi avantaji, Adanaspor deplasmaninda taçlandirmayi hedefliyor.

Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadi'nda, küme düsmesi kesinlesen turuncu-beyazli ekiple karsilasacak Hatayspor, kazandigi takdirde diger sonuçlara bakmadan sezonun bitimine 1 hafta kala sampiyonlugunu ilan edecek.

Kentin 53 yillik Süper Lig özlemini dindirmeye çok yaklasan Hatayspor, taraftarini ligin bitimine bir hafta kala sevindirmeyi amaçliyor.


- "Adana'dan sampiyon dönecegiz"


Teknik direktör Mehmet Altiparmak, AA muhabirine yaptigi açiklamada, geçen hafta oynadiklari ve son dakikalarda atilan golle galip geldikleri Keçiörengücü maçini "unutulmaz" diye tanimladi.

53 yildir Süper Lig'i bekleyen Hatay'a sampiyonlugu getireceklerini dile getiren Altiparmak, sunlari söyledi:

"Pazar günü Adanaspor maçini kazanacagiz ve Adana'dan sampiyon dönecegiz. Hatay'daki meshur köprümüzde o kutlamalari yapacagiz. Bu saatten sonra sahada kimin oynadigi ve ne yaptigi hiç önemli degil. 1,5 milyon Hatayli ile beraber sahada olacagiz ve öyle maç oynayacagiz çünkü bu böyle bir maç. Bu maçta kimin ne yaptigi önemli degil. Taktik, teknik de aslinda çok önemli degil çünkü son maç. Bir tek sey var kazanmak ve sampiyon dönmek. Oyuncularim bunun bilincinde, bizler bunun bilincindeyiz."

Sehrin sampiyonluk için kenetlendigini görmenin mutlulugunu yasadigini anlatan Altiparmak, kendilerine destek veren taraftarlara tesekkür etti.

Altiparmak, kart cezalisi orta saha oyuncusu Alican Özfesli disinda takimda eksik oyuncu bulunmadigini sözlerine ekledi.



Bölgeden 8.07.2020 11:16:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi