"HATAYSPOR BEŞİNCİ BÜYÜK OLARAK GELİYOR"

Her hafta Salı günü sabah saat 10.05'te Usta Gazeteci Hasan Yetmez’in Beyzade Fm/Tv’de  sunacağı 90+1 programı ilk yayınını gerçekleştirdi.

Akdeniz bölgesinde karasal yayınların yanı sıra sosyal medyada görüntülü yayınlanan ve Gazeteci Hasan Yetmez ve Gazeteci Ayhan Gümüşsoy moderatörlüğünde ilk yayını gerçekleştirilen programda bu hafta Hatayspor’un formasını başarıyla terletmiş efsane futbolculardan Kaptan İzzet Kakil konuk oldu.

Bir maçta 9 gol atan futbolcu unvanı ile İzzet Kakil ile eski günler yâd edilirken, dinleyici ve izleyicilerden gelen sorulara da cevap verildi.

Akdeniz bölge takımlarının durumu da değerlendirildiği programda birlik beraberlik mesajları verildi.

Hatayspor’un bugününde değerlendirildiği 90+1 programında İzzet Kakil çok iddialı bir çıkış yaparak Hatayspor’un süper lige lider olarak çıkıp süper ligde beşinci büyük takım olacağını söyledi.

KİLİT TAKIM ADANA DEMİRSPOR

Kalan 4 maçı değerlendiren İzzet Kakil, kilidin açılacağı hafta bu hafta olacak. Kilidi açacak olan takım Adana Demirspor olacak. Hatayspor 8 puan alırsa diğer takımlar ne yaparsa yapsın birinci olarak bitirecek. Demirspor ile Erzurumspor berabere kalırsa 6 puan almamız gerekecek ve işimiz daha da kolaylaşacak. Hatayspor’un da bunu başaracağına inanıyor ve Süper Lig’e çıkarak, Süper Lig’in beşinci büyük takımı olacağını düşünüyorum.

Tarihe baktığımızda Adana-Mersin takımları birbirinin kaderini iyi yönde değiştirmişler. Bize de Demirspor’un olumlu yönde belirleyici etkisi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

YETMEZ: TÜM İLÇELER KENETLENELİM BAYRAK ASALIM

Gazeteci Hasan Yetmez de tüm ilçeler olarak kenetlenmemiz gerektiğini belirterek, “Herkes evine sokağına Hatayspor bayrağı assın. Diğer ilçeler olarak da, Erzin’den Yayladağı’na, her bir ilçemizle kenetlenmemiz gerekir. Hatayspor’un şampiyonluğuyla, 4 büyüklerle birlikte birçok ünlü isim ilimize gelecek. Bölge illerimizden de maçlara gelenler olacak. Süper Lig’e çıkmamız ilimizin maddi anlamda kalkınmasına ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Kenetlenelim Hatayspor’a destek verelim” dedi.

 



Spor 30.06.2020 15:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hentbol Kadınlar Süper Liginde Konyaaltı Galip

2

Adana'da Seyhan Nehri üzerinde masa tenisi yarışmaları düzenlendi

3

TFF 2. Lig'deki Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında kavga çıktı

4

Dünya Paratriatlon Kupası Mersin'de düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Bitexen Adana 1954 şampiyonluk kupasını aldı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Antalya'da Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı yapıldı

9

Türkiye Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması, Alanya'da sona erdi

10

Çorum FK-Adanaspor maçının ardından