İl Genel Meclisi 2021 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi 2021 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi 2021 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

İl Genel Meclisi 2021 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Son zamanlarda Osmaniye İl Özel İdaresi olarak Osmaniye’de en ücra köylerimize kadar çok güzel hizmetler götürdük. Bu hizmetlerden dolayı milletimizin bize şükranları var biz de sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Türkiye’ye örnek olacak nitelikte bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Bu çalışmalarınızı devam ettireceğinizden hiç şüphem yok. Bildiğiniz üzere, Devletimizin imkânlarını en verimli şekilde değerlendirmek, vatandaşlarımıza maksimum yararı sunacak hizmetleri önceleyerek hareket etmek ve ilimize yapılacak hizmetleri en hızlı şekilde yapmak ilimiz açısından çok önemli” dedi. Sözlerinin devamında Karaçay projesi ve Fıstık Müzesi projelerinin önemli projeler olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, bu projelerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için hep birlikte gayret gösterildiğini söyledi. Göreve başladığı günden bu yana aynı heyecan ve gayretle çalıştığını ifade eden Vali Yılmaz, aynı heyecan ve gayreti tüm çalışma arkadaşlarından beklediğini belirterek, “Çalışma azmimizi ve heyecanımızı asla kaybetmeyeceğiz. Çünkü sorumluluğumuz büyük. Bu nedenle en iyi hizmeti sunmalıyız” diye konuştu. Vali Yılmaz, toplantının ilimize hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

Konuşmaların ardından toplantı devam etti.

 



Osmaniye 3.03.2021 14:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği