İş Bankası üst yönetiminde değişiklik

İş Bankası üst yönetiminde değişiklik

İş Bankası üst yönetiminde değişiklik

ISTANBUL (AA) - Türkiye Is Bankasi Genel Müdür Yardimciligi görevine, üst yönetimde gerçeklesen degisiklikle Sezgin Yilmaz ve Serkan Ugras Kaygalak atandi.

Türkiye Is Bankasi'ndan yapilan açiklamaya göre, Sezgin Yilmaz ve Serkan Ugras Kaygalak, genel müdür yardimciligi görevine getirildi.

Yeni atamalar kapsaminda Sezgin Yilmaz, bankacilik temel operasyonlari, dis islemler ve ticari kredi operasyonlari, iç operasyonlar, insaat ve gayrimenkul yönetimi, destek hizmetleri ve satin alma bölümlerinden; Serkan Ugras Kaygalak da Kartli ödeme sistemleri, bireysel kredi ve kart operasyonlari, sermaye piyasalari, özel bankacilik pazarlama ve satis bölümlerinden sorumlu olacak.


- Sezgin Yilmaz


Kircaali'de 1975'te dogan Sezgin Yilmaz, Uludag Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Iktisat bölümünden mezun oldu.

Bankanin Bursa subesinde 1997'de memur olarak göreve baslayan Yilmaz, çesitli kademelerdeki görevlerinin ardindan 2012'de KOBI Kredileri Tahsis Bölümü Kayseri Bölge Müdürü, 2015'te KOBI Kredileri Tahsis Bölümü Izmir Merkez I. Bölge Müdürü olarak atandi. Daha sonra sirasiyla KOBI ve Isletme Bankaciligi Satis Bölümü Izmir Merkez II. Bölge Satis Müdürü, Destek Hizmetleri ve Satin Alma Müdürü, Satin Alma Müdürü olarak görev yapti.

Yilmaz, 29 Mart 2019'da Is Bankasi Yönetim Kurulu Üyeligi'ne seçildikten sonra Temmuz 2020'de genel müdür yardimcisi olarak atandi.


- Serkan Ugras Kaygalak


Bingöl'de 1975'te dogan Serkan Ugras Kaygalak, Orta Dogu Teknik Üniversitesi Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi Isletme bölümünden mezun oldu.

Is Bankasi Teftis Kurulu Baskanligi'nda müfettis yardimcisi olarak 1997'de göreve baslayan Kaygalak, 2006'da Hazine Bölümü'ne müdür yardimcisi olarak atandi.

Daha sonra sirasiyla Tarsus/Mersin Sube Müdürü ve Teftis Kurulu Baskan Yardimcisi olarak görev yapan Kaygalak, 2013'te Kartli Ödeme Sistemleri Müdürü oldu.

Kaygalak, Temmuz 2020'de Genel Müdür Yardimcisi olarak atandi.



Politika 4.08.2020 14:17:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da iftar programında konuştu:

2

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, Anamur'da partililerle buluştu

3

Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan adayı Şeker, turizm projelerini anlattı:

4

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

5

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

6

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

8

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

9

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

10

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu: