Jandarma öğrenci servislerini denetledi

Jandarma öğrenci servislerini denetledi

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı okulların başlaması ile birlikte okul servislerini inceledi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı okulların başlaması ile birlikte okul servislerini inceledi.

Jandarma tarafından yapılan açıklama aynen şöyle:

“Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan okul önleri ve çevrelerindeki özelliğini kaybetmiş yaya geçitleri, okul geçidi ve hız sınırı levhaları ilgili kurumlarla koordine edilerek yenilenmesi sağlanmıştır.

 

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince sorumluluk alanımızda bulunan okulların çevresinde ve çevresinde okul servis araçları ve servis sürücülerinin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek, öğrencilerimizin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla 09 Eylül 2024 tarihinde Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarına yönelik Huzur Güven Uygulaması yapılmıştır.

 

Huzur Güven uygulaması kapsamında (41) Okul ve çevresi, (221) araç, (92) Okul Servisi ve (62) umuma açık yer kontrol edilmiştir.

 

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince öğrencilerimizin seyahatlerini emniyetli ve güvenli bir şekilde yapabilmesi maksadıyla sorumluluk sahasında denetimlere Eğitim Öğretim yılı boyunca etkin, sürekli ve yoğun bir şekilde devam edilecektir.”

 

 

 

 

 

 



Osmaniye 11.09.2024 16:26:00 0