Kahramanmaraş'ta motosiklet tutkunları doğada buluştu

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta motosiklet tutkunları doğada buluştu

KAHRAMANMARAS (AA) - Kahramanmaras'ta sosyal medya üzerinden bir araya gelen motosiklet tutkunlari, Akdeniz Bölgesi'nde yapilacak olan dag yarislari için hazirliklara basladi.

Yeni tip koronavirüs salgini sürecinde normallesme dönemine geçilmesiyle birlikte merkez Onikisubat ilçesi Sariçukur Mahallesi ve Menzelet Baraji yakinlarinda bulunan daglarda bulusan motosiklet tutkunlari, hem antrenman yapip hem de dogayla bas basa kaldi.

Motosiklet tutkunlarina öncülük eden Galip Köse, yaptigi açiklamada, adrenalin dolu ve eglenceli bir spor oldugu için dag motorculugunu seçtiklerini söyledi.

Genel olarak doga gezileri yaparak antrenmanlarini sürdürdüklerini belirten Köse, "Engebeli ve daglik kross için uygun olan yerleri tercih ediyoruz. Koronavirüs sürecinde motorlardan ayri kalmistik. Bugün de o sikintiyi atmak için buradayiz ve eglencemize devam ediyoruz. Grubumuzda 40 kisi yer aliyor." dedi.

- "Psikolojik olarak rahatladigim için bu sporu yapiyorum"

Grubun en yasli üyesi olan Seyfullah Dodak (50) ise Kahramanmaras'ta parkur olmadigi için sporcu yetistirmekte zorlandiklarini belirtti.

Parkur yapilmasi için ilgili kurumlarla görüstüklerini aktaran Dodak, "Bu spor sehirden uzak, doga içerisinde gerçekten çok etkili oluyor. Bende psikolojik olarak rahatladigim için yasima ragmen oglumla birlikte bu sporu yapiyorum." diye konustu.



Spor 4.06.2020 13:36:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına devam etti

2

Hentbol Kadınlar Süper Liginde Konyaaltı Galip

3

Adana'da Seyhan Nehri üzerinde masa tenisi yarışmaları düzenlendi

4

TFF 2. Lig'deki Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında kavga çıktı

5

Dünya Paratriatlon Kupası Mersin'de düzenlendi

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Bitexen Adana 1954 şampiyonluk kupasını aldı

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Antalya'da Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı yapıldı

10

Türkiye Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması, Alanya'da sona erdi