Kahramanmaraş'ta şehit polis memuru için tören

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta şehit polis memuru için tören

KAHRAMANMARAS (AA) - Kahramanmaras'ta oteldeki cinayet zanlisini gözaltina almaya giderken silahla ates edilmesi sonucu sehit olan polis memuru Baris Göl için Il Emniyet Müdürlügünde tören yapildi.

Müdürlük bahçesinde 3 çocuk babasi Göl için düzenlenen törene, Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, Garnizon Komutani Tuggeneral Mehmet Emin Terzioglu, Il Emniyet Müdürü Salim Cebeloglu, Il Jandarma Komutani Albay Numan Öksüz, Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, sehit polis memurunun babasi Osman, annesi Medine, esi Gülsah, çocuklari Osman (9), Aras Kaan (6), 7 aylik Gökçe Günes ile meslektaslari ve diger ilgililer katildi.

Baba Osman Göl, "Aglamayacagim. Oglum peygamberimize komsu oldu. Oglum kavga ederken degil oglumu bir çakal vurdu." ifadelerini kullandi. Bunun üzerine Vali Coskun, "Hiç endise etmeyin ne gerekiyorsa yapiliyor." dedi.

Oglunun tabutuna sarilan Osman Göl, "Oglum sana hakkim bin kere degil yüz bin kere helal olsun. Yolun açik olsun, sen gönüllerin Baris'iydin." diye konustu.

Tabutun basina çocuklariyla gelen sehidin esi Gülsah Göl ise "Baris'im yolun açik olsun. Sen bizi hiç üzmedin. Çocuklarim babaniz bir kahraman." diye seslendi.

- Sehidin oglu asker selami verdi

Sehidin çocuklarindan Osman, tören boyunca babasinin naasina bakarak asker selami verdi.

Zaman zaman gözyasi döken küçük çocuk, "Sabaha kadar deseniz de oturmayacagim. Babami böyle ugurlayacagim. Seni seviyorum babacigim." dedi

Törende Baris Göl'ün öz geçmisinin ardindan Kur'an-i Kerim okundu. Sehidin Türk bayragina sarili naasi gözyaslari arasinda cenaze aracina konularak memleketi Osmaniye'ye ugurlandi.

Antalya'daki cinayetten aranan M.K'nin (22) eskaline uygun birinin Kahramanmaras Ismetpasa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarinda oldugu saptanmis, bu kisinin otelde kaldigi bilgisi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirilmisti. Otele giden ekiplere silahla ates edilmesi sonucu polis memuru Baris Göl sehit olmus, bir polis memuru yaralanmisti.

Otelden kaçan zanli, yapilan çalismalar sonucu yarali yakalanmis, zanliyla irtibatli bir kisi de gözaltina alinmisti.



Yurt Dünya 3.12.2020 18:09:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta 6 ton kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

2

Antalya'da derede erkek cesedi bulundu

3

Adana'da refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Antalya'da seyir halindeki midibüste çıkan yangın söndürüldü

5

Türk Kızılayından Hatay'da depremzede çocuklara yönelik 23 Nisan etkinliği

6

Mersin'de balıkçılar deniz kaplumbağaları konusunda bilinçlendiriliyor

7

Hatay'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

İskenderun Körfezi'nde ürün tankeri gemisi kalkış esnasında karaya oturdu

9

Hatay'da aydınlatma direğine çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

10

Belen Kaymakamı Yılmaz, muhtarlarla buluştu