Kartal zorlu deplasmanda!

Kartal zorlu deplasmanda!

Kartal zorlu deplasmanda!

Süper Lig’in 22. haftasında Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta hedef 3 puan. Ancak bu sezon deplasmanda yalnızca 1 maç kazanan siyah-beyazlılar, dış sahada 18 Eylül 2021’den bu yana galibiyete hasret.
Süper Lig’in 22. haftasında Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, zorlu bir viraja giriyor. Son oynanan Gaziantep FK maçından 3 puanla ayrılarak Avrupa Kupaları için iddiasını sürdüren siyah-beyazlılar, Karagümrük maçında da galibiyet hedefliyor. Ancak Kara Kartal’ın bu sezonki deplasmanda karnesi iç açıcı değil. Geride kalan 10 deplasman mücadelesinde yalnızca 1 galibiyet alan Beşiktaş, 18 Eylül 2021 tarihinde Antalyaspor’u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından çıktığı 8 deplasmanda kazanamadı.

Biglia ve Zukanovic cezalı
Zorlu karşılaşma öncesinde Karagümrük’te takımın önemli isimlerinden Lucas Biglia ve Zukanovic cezalı. Ahmed Musa da milli takımda bulunduğu için forma giyemeyecek. Balkovec, Erhun ve Adnan ise kart sınırında. Bu oyuncular, yarın sarı kart görmesi halinde Adana Demirspor’a karşı oynayamayacak. Beşiktaş’ta ise sakatlıkları bulunan N’Koudou, Umut Meraş ve Mert Günok kadroda olmayacak olan isimler. Oğuzhan Özyakup ve Cyle Larin ise kart sınırında. Bu 2 oyuncu, sarı kart görmeleri durumunda Yeni Malatyaspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Beşiktaş üstün
İki takımın bugüne kadar oynadıkları 15 maçta Beşiktaş’ın üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı takım 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, Karagümrük ise 4 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 3 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen kırmızı-siyahlı ekip, son 2 sezonda Beşiktaş ile karşılaştığı 3 maçta 1 kez kazanırken, 2 mücadeleden ise mağlubiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş, sahasındaki mücadeleyi Alex Teixeira’nın golüyle 1-0 kazanmıştı.


Spor 17.01.2022 11:07:47 0
Anahtar Kelimeler: kartal zorlu deplasmanda!

İlginizi Çekebilir

1

Eljif Elmas'ın gönlünde Fenerbahçe'nin şampiyonluğu yatıyor

2

Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

3

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta ikinci tura çıktı

4

Galatasaray, Antalya kampında hazırlıklarına devam etti

5

Galatasaraylı futbolcu Mertens, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu:

6

Galatasaraylı futbolcu Zaha, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu:

7

Hatay'da yenilenen Fuat Tosyalı Stadyumu açıldı

8

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor

9

Galatasaraylı futbolcu Derrick Köhn, Antalya kampında gazetecilere açıklamada bulundu:

10

Galatasaray, Antalya kampında hazırlıklarını sürdürdü