Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan sağlık çalışanlarına destek ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Altınok

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan sağlık çalışanlarına destek ziyareti

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Keçiören Egitim ve Arastirma Hastanesinde saglik çalisanlarina yönelik yasanan siddet olayinin ardindan burada görev yapan saglik çalisanlarini ziyaret etti.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre Baskan Altinok, saglik çalisanlarina yönelik medyaya yansiyan siddet görüntüleri sonrasi Bashekim Doç. Dr. Davut Akduman’i ve hastanede bulunan tüm saglik çalisanlarini ziyaret etti.

Altinok buradaki ziyaretinde, "Pandemi sürecinde sagligimiz için kahramanca mücadele veren saglik çalisanlarimiza yönelik siddet görüntüleri bizleri derinden üzmüstür. Ailesiyle, çocuklariyla ve sevdikleriyle aylardir rahatça görüsemeden hizmet veren saglik çalisanlarimiza minnettariz. Saglikçilarimiza yönelik siddet olaylarini asla tasvip etmiyoruz." ifadelerini kullandi.

- "Emege ve alin terine saygi duymaliyiz"

Kovid-19 salgini sürecinde fedakarca çalisan saglik çalisanlarina moral veren ve tek tek tesekkür eden Altinok, "Kovid-19 vakasinin ülkemizde görülmeye basladigi günden itibaren cansiperane bir tempoyla çalisan saglik çalisanlarimiz devletimiz ve milletimiz için kahramanca savas vermislerdir, vermeye de devam ediyorlar. Saglik çalisanlarimiza yönelik ortaya çikabilecek herhangi bir siddet olayini asla kabul etmiyoruz. Saglik çalisanlarimizin emegine ve alin terine saygi duymaliyiz." degerlendirmesinde bulundu.

Keçiören Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri de saglik çalisanlarina yönelik siddet olayina dev pankarta yazdiklari “Keçiören Yaninizda” sloganiyla tepki gösterdi.

Keçiören Egitim ve Arastirma Hastanesi kampüsünde Gençlik Meclisi adina konusma yapan Gençlik Meclisi Baskani Ömer Cihat Mert, "Saglik çalisanlarinin bu günlerde sahada en ön safta yer aldiklarina, hayatlarini hiçe sayip can kurtarmak için virüs kapip hastalandiklarina ve can verdiklerine hep birlikte taniklik ediyoruz. Atesli silahla yaralanip müdahalelere ragmen kurtarilamayan yakinlarini kurallari zorlayarak görmeye çalismak isteyen grubun saglik çalisanlarimiza karsi siddet eylemleri, saglik emekçilerimizin canlarini korumak için barikat kurmalari, basina yansiyan görüntüleri bizleri, kamuoyunu ve saglik emekçilerini derinden yaralamakla kalmamis; bu ugurda cansiperane mücadele edenleri üzmüstür." ifadelerini kullandi.

Gençlik Meclisi üyelerine destek veren Ankara Büyüksehir ve Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Ali Osman Özdemir ise, "Saglik çalisanlarimizin yaninda oldugumuzu göstermek için buradayiz. Bugün çiçeklerle onlarin yaninda oldugumuzu söylemek istedik. Onlari bir nebze de olsa mutlu etme gayesindeyiz. Saglik emekçilerinin meslek onurunu hiçe sayan siddet olaylarini esefle kiniyoruz. Mücadelelerinde saglik çalisanlarimizin yanlarindayiz.” degerlendirmesinde bulundu.

Gençlik Meclisi üyeleri daha sonra saglik çalisanlarina çiçek dagitti.



Yurt Dünya 23.09.2020 12:02:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da Afrika'dan taşınan çöl tozu etkili oluyor

2

Adana'da "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" düzenlendi

3

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde yeni dönemin ilk meclisi toplandı

4

Mersin'de Silifke Belediyesinden çıkarılan işçiler için protesto

5

Kahramanmaraş'ta depremde yakınlarını kaybeden aileler basın açıklaması yaptı

6

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

7

Mersin'de posta dağıtıcıları milli takıma seçilebilmek için yarıştı

8

Hatay'da yumurtadan 4 ayaklı civciv çıktı

9

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci, Hatay'da temel atma töreninde konuştu:

10

Burdur'da ruhsatsız silah bulunduran 3 şüpheli yakalandı