Keçiören Belediyesi'nden sağlıklı spor imkanı

Keçiören Belediyesi

Keçiören Belediyesi'nden sağlıklı spor imkanı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle ilçedeki spor tesislerinde siki bir dezenfekte çalismasi yürütüyor.

Keçiören Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, Kalaba, Aktepe, Mevlana, Abdürrahim Karakoç ve Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve spor tesislerinde düzenli olarak gerçeklestirilen dezenfekte çalismalariyla vatandasin gönül rahatligiyla spor yapmasina imkan taniniyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, belediyeye ait spor tesislerinin rutin olarak dezenfekte edildigini ve vatandasa saglikli bir ortamda spor yapma imkani sunuldugunu bildirdi.

Altinok, "Saglikli yasamin temeli spordur. Bu anlamda tesislerimizde salgin önlemlerini siki bir sekilde aldik ve hizmet vermeye devam ediyoruz. Vatandasimizin sagligi için yüzme havuzu ve spor tesislerimizi rutin olarak dezenfekte ediyoruz." ifadelerini kullandi.


- HES kontrolü yapiliyor


Yüzme havuzlari ve spor tesislerinde alinan tedbirler sayesinde herhangi bir olumsuzlukla karsilasilmadigini aktaran Altinok, sunlari kaydetti:

"Yüzme havuzlarimizda temizlik, dezenfekte ve ölçüm çalismalarini titizlikle yapiyoruz. Yüzmeye ve spor yapmaya gelen vatandaslarimiz tesislerimize randevulu bir sekilde sirayla, kafile halinde aliniyor. Ayrica Hayat Eve Sigar (HES) kontrolü de yaparak salgin riskini en aza indiriyoruz."



Yurt Dünya 29.09.2020 10:38:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya’da otel servis aracı devrildi, 19 kişi yaralandı

2

Kumluca 25. Tarım ve Seracılık Festivali 24 Nisan'da başlayacak

3

Hatay'da 4 firari hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

4

Şehit polis Şimşek'in adı, memleketi Hatay'daki okulda yaşatılacak

5

Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da "Deprem Dirençli İskenderun" söyleşisinde konuştu:

6

Hatay'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

7

Burdur'da otluk ve kavaklık alandaki yangın söndürüldü

8

Mersin'de narenciye balı hasadı yapıldı

9

Adana'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı açık saha tesislerinin toplu açılışı yapıldı

10

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliklerle sürüyor