Keçiören'de evsel atıklar "Alo Çöp Acil" ile toplanıyor

Keçiören

Keçiören'de evsel atıklar "Alo Çöp Acil" ile toplanıyor

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, evsel atiklari "Alo Çöp Acil" ile 24 saat topluyor.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, yaptigi yazili açiklamada, evsel atiklarin adreslerden alinmasi için vatandastan gelen anlik isteklere daha hizli cevap verildigini ve "Alo Çöp Acil" ekibinin, 24 saat görevinin basinda oldugunu bildirdi.

Altinok, vatandasin, evinde bulunan eskimis esyasini atmak istediginde belediyeden ekip talep edebildigini belirterek, "Bu kapsamda Keçiören Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügümüze gelen talepler dogrultusunda çöpün bulundugu adrese giden ekiplerimiz evsel atiklari kisa sürede ortadan kaldiriyor." ifadesini kullandi.

Altinok, vatandaslarin beklentilerine cevap verecek temizlik hizmetine öncelik verdiklerini aktararak, sunlari kaydetti:

"Söz verdigimiz gibi Keçiören'in temizlik problemini çözdük. Keçiören'de okul, ibadethane, cadde ve sokaklar artik daha temiz. Keçiören'i gül suyuyla yikiyoruz. Keçiören, Türkiye'nin en kalabalik ilçeleri arasinda yer aliyor. Biz de ilçemiz sinirlari içerisindeki her sokak ve mahalleye hizmet götürmek için dinamik ve hizli olmak durumundayiz. Vatandaslarimizdan gelen talep dogrultusunda çöplerin aninda alinmasi için temizlik isleri müdürlügü araç filomuza Alo Çöp Acil araci temin ettik.

Keçiören'imize kazandirdigimiz hizmet ara araç filomuzla artik çöp toplama isini belediye olarak biz yapiyoruz. Eskiden çöp toplama isine 6 milyon TL ödüyorduk. Simdi belediyemizin yürüttügü çöp toplama hizmetiyle ayda 3 milyon TL tasarruf sagladik. Böylece yeni hizmet ve yatirimlara da bütçe ayiriyoruz. Daha temiz, daha hizli ve daha nitelikli hizmetle bulusan ilçemiz için çalismaya devam edecegiz."

"Alo Çöp Acil" hizmetine ulasmak isteyen vatandaslar, gündüz 0312 361 10 06, gece ise 0312 378 77 16 numarali telefon numaralarini arayarak isteklerini iletebiliyor.



Politika 26.07.2020 15:32:05 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı